redactie
redactie Humor en cynisme 19 juni 2018

1 april grappen (waar je kind vast hard om moet lachen)

Ben jij vandaag al voor de gek gehouden? En heb je al een goede grap met je kind uitgehaald. Nee? Kom op; een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. En zeker vandaag op 1 april moet er gelachen worden. Met deze grappen komt dat wel goed!

1. Vul een glas met rood gekleurde gelatine en zet deze een paar uur in de ijskast. Doe er een rietje in als het is opgestijfd en geef je kind een lekker glaasje limonade.

 

2. Verander de instellingen van de computer en/of het toetsenbord zodat het toetsenbord anders werkt of zet alles in een andere taal. Chinees is altijd een goede in dit geval. Wel even onthouden hoe je het weer terugzet.

 

 

3. Een klassiekertje: plak een muntje op de stoep of op tafel vast met secondenlijm. En zorg dan dat je kind het ziet liggen natuurlijk.

4. Deze is niet alleen grappig, maar ook best schattig. Plak op alle spullen in de ijskast plakoogjes en vraag je kind om de melk even te pakken. Wedden dat hij net zulke ogen opzet als hij de deur open doet?

5. Vul de neuzen van de schoenen van je kind op met wat toiletpapier. “Wat zeg je; zijn je schoenen opeens te klein? 1 april!”

6. Denkt je kind na school neer te ploffen op de bank en even lekker televisie te kijken; werkt de afstandbediening niet. Als hij nou wist dat hij het plakbandje over de sensor even moest wegwijderen.

7. Natuurlijk is een bezoekje aan de feestwinkel ook altijd een goed idee. Hebben jullie een hond? Koop een nepdrol of maak er een in de kamer die nog echt stinkt ook met een spuitbus en laat je kind de drol ontdekken. Vies maar wel grappig!

8. Ook van de feestwinkel zijn deze nepvliegen. Vlieg in de soep, op het brood of in de limonade…

 

9. Laten we eerlijk zijn; elk kind vindt scheetjes grappig. Niet voor niets is een schetenkussen bij kinderen al jaren een succes. Kopen dus! Eerst verras je je kind ermee en die heeft er vervolgens de rest van de dag vast nog veel plezier van!

Bron: Buzzfeed.com

Reageer op artikel:
1 april grappen (waar je kind vast hard om moet lachen)
Sluiten