Redactie
Redactie Feestdagen 21 jun 2018

4x deze cadeaus wil je hebben voor Kerst

Nu Sinterklaas weer naar Spanje vertrokken is – en de kids ongetwijfeld schandalig zijn verwend – is het tijd om uit te kijken naar de kerstdagen. En wij vinden dat het nu de beurt is aan ons (mama’s) om een verlanglijstje samen te stellen. Hieronder onze vier favorieten die je mét korting shopt bij ons zusje Made for Mama!

Design voor aan de muur

Deze leuke en liefdevolle muurquotes zijn niet alleen leuk voor de studeer- of kinderkamer, maar ook mooi voor in de woonkamer. Voor wat extra inspiratie, liefde of positiviteit in deze koude maand.

Muurquotes, vanaf €39,99.

Gin & tonic

Deze set komt in een mooie geschenkdoos (hoeft manlief dus niet eens meer in te pakken) en bevat alles om een heerlijke Gin-tonic te maken: twee ballonglazen, een maatbekertje, een lepel/vork en een rasp. Because it’s always 5 o’clock somewhere!

Gin-tonic set in geschenkverpakking, €24,95.

Handig lampje voor je in tas

Onderzoek wijst uit dat vrouwen maar liefst 76 dagen (!) van hun leven besteden aan het doorzoeken van hun handtas. Die tijd kun je beter besteden toch? Met dit handige lampje is de inhoud van je tas altijd goed zichtbaar. Dit platte lampje gaat automatisch aan wanneer jij met je hand in je tas reikt en schakelt automatisch uit.

Handtaslichtje, €14,99.

Wattenhouder

Een wattenhouder voor in de badkamer is altijd handig om te hebben. Dit exemplaar moet je misschien wel uit de buurt van je kids houden, want zij zien in deze aaibare houder vast een leuk knuffelmaatje. Verkrijgbaar in verschillende varianten.

Wattenhouder, €18,99.

Kortingscode

Op Made for Mama vind je stijlvolle producten tegen exclusieve kortingen. Iedere week selecteert Made for Mama acht slimme producten voor mama’s die tijdelijk verkrijgbaar zijn. Met code WM10 ontvang je nu €10,- korting extra op je eerste aankoop.

Reageer op artikel:
4x deze cadeaus wil je hebben voor Kerst
Sluiten