Redactie
Redactie Scheiden 19 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Alleenstaande moeder heeft dé oplossing voor papadag op school

Je kind heeft een papadag op school, maar jij bent een alleenstaande moeder. Wat doe je dan? Single moeder Whitney Kittrell heeft daar dé oplossing voor: ze ging als ‘papa’ met haar zoon mee naar school.

De Amerikaanse Whitney vertelt dat de moed haar in de schoenen zonk toen haar zoon thuiskwam van school met een briefje over de papadag. De kinderen mochten allemaal hun vader mee naar school nemen voor een ‘doughnuts and dads’ dag.

Ringbaardje

De moeder vroeg haar zoon of hij zijn opa mee wilde nemen naar school. Maar de jongen wilde liever dat zijn moeder meeging, want: zij ‘is mama én papa’. En dus besloot Whitney dat ze dan als papa naar school zou gaan. Mét pet, T-shirt en natuurlijk een mooi ringbaardje.

Mama én papa tegelijk

“Ik schaamde me eerst ontzettend”, vertelt de moeder in een post op Facebook. “Maar ik kon niet stoppen met glimlachen toen hij mij voorstelde aan zijn vrienden: ‘Dit is mijn moeder en ze is ook mijn vader, dus heb ik haar meegebracht!’”

'Ik weet dat je er altijd voor me bent'

“Ik heb altijd mijn best gedaan om mijn kinderen te laten weten hoeveel ik van ze houd”, gaat Whitney verder. “Maar soms vraag ik me af of ik wel genoeg doe. Toen ik van school naar huis ging, rende mijn zoon achter me aan. Hij gaf me een knuffel, sloeg zijn handen stevig om mijn nek en fluisterde: ‘Mam, ik weet dat je er altijd voor me bent en dat je alles voor me doet. Dankjewel. Ik houd van je’. Daarna gaf hij me een kus op m’n wang en rende terug naar de klas. Ik hoop dat hij zich deze dag altijd zal herinneren, omdat ik zijn lieve woorden ook nooit weer vergeet.”

Bron: Mirror Online / Facebook Whitney Kittrell

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van J/M Ouders in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders. 26.000 lezers gingen je al voor.

Reageer op artikel:
Alleenstaande moeder heeft dé oplossing voor papadag op school
Sluiten