Redactie
Redactie Eropuit 28 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Allerlei bedrijven openen aanstaande zaterdag hun deuren voor kinderen!

Meer dan 130 ondernemers doen mee aan tweede editie van de landelijke open bedrijvendag Het Klokhuis Onderneemt Backstage. Deze open dag biedt kinderen de kans om een kijkje achter de schermen te krijgen. Steeds meer kinderen willen later namelijk eigen baas worden! Het doel van deze open dag is dan ook om kinderen vertrouwt te maken met ondernemerschap en ze te inspireren.

Het Klokhuis Onderneemt Backstage

De landelijke open dag is onderdeel van een crossmediaal project over ondernemen dat jeugdprogramma Het Klokhuis heeft opgezet in samenwerking met de Kamer van Koophandel. Het doel van deze open dag is om kinderen de juiste tools te geven om later eigen baas te worden: ze willen kinderen vertrouwd maken met ondernemerschap, én ze willen kinderen inspireren om ondernemende vaardigheden te ontwikkelen. Het is de tweede editie, nadat de eerste editie van Het Klokhuis Onderneemt Backstage een groot succes bleek te zijn.

Je hoeft je alleen maar even in te schrijven bij de ondernemer(s) waar jij een kijkje wilt nemen. Je kunt hier kijken welke ondernemers bij jou in de regio meedoen.

LEES OOK: Wassende vaders krijgen ambitieuzere dochters

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van J/M Ouders in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders. 26.000 lezers gingen je al voor.

Reageer op artikel:
Allerlei bedrijven openen aanstaande zaterdag hun deuren voor kinderen!
Sluiten