Gina Koninkx
Gina Koninkx Hobby en Interesse 25 nov 2019

Een hele week lang Black Friday! Vandaag: games en de Nintendo Switch Lite Console

Het is een feestje, want Bol.com viert een hele week lang Black Friday! Wij zetten bij deze kortingsactie de beste koopjes voor je op een rij. Met vandaag een heerlijk lijstje met de tofste games en apparatuur.

Black Friday deals van vandaag: games

Staat het december-verlanglijstje van jouw kids vol met games en game-apparatuur? Dan is vandaag bij uitstek de dag om deze wishlist vast bij elkaar te shoppen. Bij Bol.com krijg je namelijk hoge kortingen op games vandaag.

1. Just Dance 2019 Nintendo Switch – met 17% korting, nu €24,99

Deze game is leuk voor het hele gezin en daarom ideaal om cadeau te doen aan jullie kids op 5 december of met Kerstmis. Hebben jullie meteen wat leuks te doen die avond! Je scoort de game nu met 17% korting op Bol.com. Hebben? Je kunt ‘m hier bestellen.

Black Friday actie Bol.com gaming
Bron: Bol.com

2. F1 2019 ‘Legends Edition’ – met 55% korting, nu €35,99

Formule 1 is dankzij onze held Max Verstappen de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Niet zo gek dus dat jouw kids waarschijnlijk staan te trappelen om deze game. De ‘Legends Edition’ zal ook jouw partner nog blij maken dus een win-win cadeautje onder de boom of van de Sint. Je krijgt vandaag maar liefst 55% korting bij Bol.com.

Black Friday deal F1 Legends spel
Bron: Bol.com

3. GRID Day One Edition voor PS4 – met 49% korting, nu €35,99

Vroom-vroom-vrooooom, klinkt het de hele dag in huis. Ach, als jouw kids er blij van worden! Jij wordt in ieder geval blij van de hoge korting van maar liefst 49%. Daardoor koop je dit spel vandaag voor maar €35,99 bij Bol.com.

Black Friday deals bol.com
Bron: Bol.com

4. PixARK voor Nintendo Switch – met 40% korting, nu €17,99

Welk kind is er niet dol op spelletjes waarbij ze kunnen spelen in een fantasiewereld? Als PixARK bovenaan het verlanglijstje van jouw kids staat is het slim dit cadeau vandaag vast in de slaan want met de 40% korting kost hij nog maar €17,99 bij Bol.com.

Black Friday deals
Bron: Bol.com

5. Nintendo Switch Lite Console – met 15% korting, nu €195,-

Zo goedkoop was de Nintendo Switch Lite Console nog nooit. Vandaag koop je het apparaat voor €195,- op Bol.com dankzij de geweldige Black Friday deals. Waar wacht je nog op?

Nintendo Switch met korting op Black Friday
Bron: Bol.com

Zijn jouw kids meer van de PS4 dan de Nintendo? Hier scoor je de PS4 Pro met korting.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van J/M Ouders in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders

Reageer op artikel:
Een hele week lang Black Friday! Vandaag: games en de Nintendo Switch Lite Console
Sluiten