Dé stedentrip musthave met kinderen

Heb jij voor dit jaar al een stedentrip in het vooruitzicht met je gezin? Dan is deze kreukbare city map onmisbaar in de koffer!

Herken je dit? Je ontdekt voor het eerst die leuke stad. Bij de receptie van het hotel gris je snel een stadskaart mee. Onderweg kijkt manlief (let’s face it: die zijn toch wat handiger met kaartlezen) een keer of wat hoe jullie van A naar B moeten komen, terwijl de kids verveeld staan te wachten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het gestoei om zo’n kaart weer netjes opgevouwen te krijgen.

Stevige kaart voor kinderen

Nieuw zijn de ‘Crumpled City Junior’ kaarten. Dit zijn onverwoestbare kaarten die honderd procent waterdicht zijn. Je hoeft er niet voorzichtig mee om te gaan, integendeel, het is juist de bedoeling dat je kids de kaart verfrommelen tot een klein formaat. Kreuken is dus geen probleem! Bovendien is de kaart licht in gewicht. Het ideale reismaatje dus.

Bezienswaardigheden voor kids

De city maps zijn verkrijgbaar voor zes verschillende steden. Iedere kaart is gevuld met illustraties die het kaartlezen gemakkelijk en leuk maakt voor kinderen. Ook staan er op de kaarten niet te missen hotspots voor kids. Geen stedentrip op de planning? Er is ook een Amsterdam versie! Leuk voor de voorjaarsvakantie. De Crumpled City Junior is nu exclusief verkrijgbaar via Made for Mama, voor 9,99 euro.

Over Made for Mama

Op Made for Mama vind je stijlvolle producten, speciaal voor mama’s. Iedere week selecteert Made for Mama acht musthaves die met korting verkrijgbaar zijn, exclusief voor haar leden. Meld je gratis aan en ontvang nu 10 euro extra korting* op je eerste aankoop met code WM10. 

*Bij besteding vanaf 40 euro. 

Reageer op artikel:
Dé stedentrip musthave met kinderen
Sluiten