Redactie
Redactie Ouders 21 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Druk gezin? Kies voor dagelijks gemak!

Enig idee hoe vaak je thuis je keukenkraan opendraait? Zomaar tien keer per dag. Koken, afspoelen, handen wassen… Het is maar een kleine greep uit het aantal handelingen die je per dag uitvoert met de kraan. 

En beter dat die kraan dan veilig, praktisch én mooi is, toch?

Aan de keukentafel

De keuken is bij menig gezin het centrale punt in huis waar alles en iedereen samenkomt. De dag plannen tijdens het ontbijt, de dag doornemen tijdens het avondeten en in het weekend lekker relaxed aan de keukentafel zitten. Boekjes lezen, spelletjes spelen en uitgebreid eten. 

Flex

En in die leefkeuken wil je natuurlijk alleen de meest praktische apparatuur. Wat dacht je van gemak en veiligheid met de nieuwe kraan van Quooker: de FLEX. Een kokendwaterkraan, uitgerust met een handige uittrekslang voor warm en koud water. Wassen, spoelen en koken. Het gaat allemaal super makkelijk. Ook haast is geen probleem: de FLEX geeft kokend water in een oogwenk. Belangrijk: hij is 100 procent veilig in gebruik dankzij de kokendwater-stop en de kindveilige bedieningsknop. Daarnaast heeft deze kraan een dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt zodat er geen kans op verbranding bestaat. Omdat het oog ook wat wil, is de kraan uitgevoerd in een mooi fris design. Bekijk de Quooker hier >>

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Druk gezin? Kies voor dagelijks gemak!
Sluiten