Vrije Tijd 12 mei 2019 redactie

Er bestaat na vijftig jaar een échte Sesamstraat (in New York)

Sesamstraat bestaat vijftig jaar en om die reden heeft het stadsbestuur van New York besloten om een echte straat te vernoemen naar Sesamstraat. Hét kinderprogramma dat we allemaal kennen.

Niet zomaar een onthulling

Een echte Sesamstraat kun je natuurlijk niet zomaar onthullen, daar horen alle Sesamstraatvriendjes bij aanwezig te zijn. Naast Elmo, Pino en de anderen was ook de burgemeester van New York aanwezig. Samen met gemeenteraadslid Helen Rosenthal werd het plaatsnaambordje onthult. Het is niet toevallig dat deze straat is omgetoverd tot een echte Sesamstraat. Op deze straat zit namelijk ook de Sesame Workshop, het hoofdkantoor van de Amerikaanse productent van het programma.

Hoewel er tien jaar geleden op de veertigste verjaardag ook al een straat naar Sesamstraat werd vernoemd, bleek dat tijdelijk te zijn. Dat is nu niet het geval! Een tripje naar New York plannen met de kids dan maar? 😉

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NYC’s CULTURE CURATOR for kids (@fomofeedkids) op

Ontvang de best gelezen artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste artikelen over het leven met je gezin, de opvoeding en ontwikkeling van je kind in je mailbox.

Reageer op artikel:
Er bestaat na vijftig jaar een échte Sesamstraat (in New York)
Sluiten