Gina Koninkx
Gina Koninkx Vrije Tijd 11 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

8 x Netflix films die leuk (en geschikt) zijn voor het hele gezin dus pak de popcorn er maar bij

Zin om met het hele gezin de bank op te kruipen en een goede film te kijken? Veel succes met het vinden van een film waar iedereen blij mee is. Gelukkig, dat voorwerk hebben wij al voor je gedaan! Op Netflix vind je deze acht films voor het hele gezin.

Netflix films voor het hele gezin

Pak de popcorn er maar bij, en niet zo’n beetje ook want het hele gezin kijkt mee. Wat is het toch heerlijk om op een zondag met z’n allen wat langer onder de wol te blijven liggen en een film te kijken. Deze films voor het hele gezin zijn leuk voor de kids én jullie zelf.

1. Alpha & Omega

Kate en Humphrey zijn twee wolven hebben een reuzefijn leventje met hun ouders in het bos. Totdat ze gevangen worden genomen door parkwachters en er alles aan moeten doen om zien te ontsnappen.

2. Mees Kees Langs de Lijn

Tobias weet maar niet wat hij later moet worden terwijl de rest van zijn klas dat wel lijkt te weten.
Het voetbaltoernooi zorgt gelukkig voor afleiding.

3. Huisdierengeheimen

In deze film volg je de avonturen van een groep huisdieren op de voet. Leuk voor jong en oud!

4. Apenstreken

Willen woont in een weeshuis maar wil net als alle kinderen gewoon naar school gaan. Hij moet hard werken en wacht op de nieuwe Schoolwet waardoor alle kinderen tot en met 12 jaar verplicht naar school moeten. Tot die tijd probeert hij (met een boel apenstreken) uit handen te blijven van de directie van het weeshuis.

5. Ballerina

Félicie heeft maar één grote droom: ballerina worden. Ze ontsnapt uit een weeshuis en vlucht naar Parijs om haar droom na te jagen. Hier leert ze Victor kennen en schrijft ze zich in bij de beste balletschool, maar niet met haar eigen identiteit.

6. Trolls

Prinses Poppy en haar tegenpool Branch komen in een onwaarschijnlijk avontuur terecht waarbij ze hun grootste vijand (die het liefst trollen in zijn maag heeft) moeten verslaan.

7. Paddington

Misschien wel de bekendste familiefilm die je ook aan je eigen jeugd doet denken. Een jonge beer gaat op zoek naar een woning in Londen en komt bij een lieve familie terecht. Hij blijkt hen hard nodig te hebben want het leven in de grote stad is niet zo makkelijk als hij dacht.

8. Antz

Mier Z wordt verliefd op prinses Bala. Hij probeert dichterbij haar te komen maar dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. Er breekt een oorlog uit en Z moet aan de slag als soldaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders. 26.000 lezers gingen je al voor.

Reageer op artikel:
8 x Netflix films die leuk (en geschikt) zijn voor het hele gezin dus pak de popcorn er maar bij
Sluiten