Handig! Zo maken deze ouders een autovakantie gemakkelijker

Door: Samantha Lakker

Heerlijk is het om met de auto op vakantie te gaan. Je kunt gaan en staan waar je wilt. Maar aan de andere kant is het ook zeker een dingetje om je kinderen tijdens een lange autorit content te houden. Zo lossen andere ouders dit op.

Heather Williams: “Wij verhuizen en reizen vaak en hierdoor heb ik in de jaren echt wel een paar trucjes opgepikt. Ga voor een waterproofhoes voor de autozitjes van je kids. Dit maakt het schoonmaken veel makkelijker, vooral je je kind last heeft van wagenziekte. En hoe oud je kind ook is neem altijd, ik herhaal altijd, natte doekjes mee.”

Melissa Watson: “Een dvd-speler, een tablet en belachelijk veel snacks. Ik neem een hele koelbox mee vol met snacks en drinken. Mijn zoon best wel makkelijk als we reizen, als hij maar geen honger heeft.”

Rachael Grayson: “Wij laten elk kind hun eigen reistas inpakken. Daar mogen ze al het speelgoed en dergelijke in stoppen wat ze mee willen nemen. In noodgevallen wordt er soms ook weleens gebruik gemaakt van snoep om de kids stil te houden. Maar dat mag ook wel wanneer het vakantie is.”

Cat Williams: “Bij mijn zoon werken luisterboeken erg goed. Hij houdt het dan echt onwijs lang vol in de auto. Het werkt voor mij!”

Jenn Otto: “Als wij met de auto weggaan kiezen we altijd voor magnetisch speelgoed en nemen we altijd een grijptang mee. Als er dan iets op de grond valt hoeven mama en papa niet te helpen met het oprapen en hebben de kids wat te doen.”

Shannon Prieto: “Voordat we op reis gaan plegen we altijd eerst een bezoekje aan de boekenwinkel of de bibliotheek. Dan mogen mijn jongens een nieuw boek uitkiezen. Ik vind het fijn om de kids zo veel mogelijk te laten lezen aangezien dit hun fantasie stimuleert.”

Hebben jullie nog handige tips voor een autovakantie?

Bron: Huffington Post

Reageer op artikel:
Handig! Zo maken deze ouders een autovakantie gemakkelijker
Sluiten