Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Vrije Tijd 4 dec 2019
Leestijd: 1 minuut

Binge watchen met het hele gezin: Harry Potter komt naar Netflix

Plan maar vast een familiedate, want wij hebben goed nieuws. Alle Harry Potter films komen namelijk binnenkort naar Netflix. En wij kunnen niet wachten.

Ben je fan van Harry, Ron en Hermelien? Dan spring je nu waarschijnlijk een gat in de lucht. We hebben er lang op moeten wachten maar aan dat wachten lijkt nu dan toch een eind te komen.

Harry Potter films op Netflix

Als sinds het bestaan van de streamingdienst vragen fans om het online zetten van de achtdelige filmreeks. De wereldwijde blockbusters die samen goed waren voor 7,7 miljard dollar werden geproduceerd tussen 2001 en 2011. Nu, bijna negen jaar na het verschijnen van het laatste deel, lijken de films dan eindelijk ook op Netflix te komen. En dat zorgt voor veel enthousiaste fans.

Netflix tweet een hint

Hoe we dit heugelijke nieuws weten? Onderstaande tweet werd onlangs vanuit het officiële Nederlandse Netflix Twitterkanaal gestuurd. Oké, het is nog maar een hint en wanneer de films precies online komen blijft nog even een verrassing. Zou het een kerstcadeautje worden? Of moeten we toch wachten tot 2020. Één ding is zeker, wij gaan bingen, en jij?

Lees ook:

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.