Loes Koster
Loes Koster | LinkedIn Ouders 21 dec 2018

Hoe gezond sta jij in het leven? Doe de test!

Je vliegt op je fiets van je werk naar de supermarkt, flanst een gezonde maaltijd in elkaar en helpt ondertussen de oudste met zijn huiswerk. Vervolgens ruim je de keuken op, lees je verhaaltjes voor, draai je een wasje en geef je je partner, goede vriendin en je ouders de nodige aandacht nadat de kinderen naar bed zijn.

Klinkt dit jou bekend in de oren? Veel ouders leiden een druk leven dat naast voldoening gevend behoorlijk belastend kan zijn.

Hoe gezond sta jij in het leven?

Doe de test die wij samen met Interpolis hebben gemaakt, om te onderzoeken hoe jij in het leven staat. Door middel van de Matchmaker vind je uit of jij een workaholic bent die niet van ophouden weet, of een levensgenieter met een flinke dosis ‘zen’. Wij helpen jou, samen met Interpolis, inzicht in jezelf te krijgen en uitvinden welke zorgverzekering bij die levensstijl past. Misschien ben jij wel helemaal in balans en heb je geen behoefte aan een vangnet voor als je overbelast raakt. Of misschien merk je dat je beter iets meer rust in kunt gaan bouwen en heb je hier wat hulp bij nodig.

De optimale ondersteuning

Dat je soms een steuntje in de rug nodig hebt begrijpt Interpolis best, en daarom zijn er zorgverzekeringen met speciale aandacht voor mentale gezondheid. Maar waar heb je eigenlijk behoefte aan? Met de Matchmaker vind je uit wat het best bij jouw leven past.


Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Interpolis

Reageer op artikel:
Hoe gezond sta jij in het leven? Doe de test!
Sluiten