Redactie
Redactie Eten en Voeding 21 jun 2018

Hotdog met zuurkool


Ingrediënten

500 g kruimige aardappels
250 g (kruiden)zuurkool
50 g roomboter
scheutje melk
peper en zout
4 witte broodjes
4 hotdogs
gebakken uitjes

Bereiding

• Aardappels schillen, in vieren snijden, wassen, met water spoelen en in een pan met water opzetten en gaar koken in 15-20 minuten.
• Zuurkool in een klein beetje water op een laag vuurtje langzaam warm laten worden.
• Verwarm de worstjes in hun eigen vocht. Niet koken!
• Giet de aardappels af en stamp ze fijn met boter en melk.
• Giet de zuurkool af en roer door de aardappelpuree.
• Breng op smaak met peper en zout.
• Snijd de broodjes aan de bovenkant in en vul deze met de stamppot.
• Leg er een hotdog bovenop en maak de broodjes af door er wat gebakken uitjes overheen te strooien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van J/M Ouders in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders

Reageer op artikel:
Hotdog met zuurkool
Sluiten