Hotdog met zuurkool


Ingrediënten

500 g kruimige aardappels
250 g (kruiden)zuurkool
50 g roomboter
scheutje melk
peper en zout
4 witte broodjes
4 hotdogs
gebakken uitjes

Bereiding

• Aardappels schillen, in vieren snijden, wassen, met water spoelen en in een pan met water opzetten en gaar koken in 15-20 minuten.
• Zuurkool in een klein beetje water op een laag vuurtje langzaam warm laten worden.
• Verwarm de worstjes in hun eigen vocht. Niet koken!
• Giet de aardappels af en stamp ze fijn met boter en melk.
• Giet de zuurkool af en roer door de aardappelpuree.
• Breng op smaak met peper en zout.
• Snijd de broodjes aan de bovenkant in en vul deze met de stamppot.
• Leg er een hotdog bovenop en maak de broodjes af door er wat gebakken uitjes overheen te strooien.

Ontvang de best gelezen artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste artikelen over het leven met je gezin, de opvoeding en ontwikkeling van je kind in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hotdog met zuurkool
Sluiten