Hotdog met zuurkool


Ingrediënten

500 g kruimige aardappels
250 g (kruiden)zuurkool
50 g roomboter
scheutje melk
peper en zout
4 witte broodjes
4 hotdogs
gebakken uitjes

Bereiding

• Aardappels schillen, in vieren snijden, wassen, met water spoelen en in een pan met water opzetten en gaar koken in 15-20 minuten.
• Zuurkool in een klein beetje water op een laag vuurtje langzaam warm laten worden.
• Verwarm de worstjes in hun eigen vocht. Niet koken!
• Giet de aardappels af en stamp ze fijn met boter en melk.
• Giet de zuurkool af en roer door de aardappelpuree.
• Breng op smaak met peper en zout.
• Snijd de broodjes aan de bovenkant in en vul deze met de stamppot.
• Leg er een hotdog bovenop en maak de broodjes af door er wat gebakken uitjes overheen te strooien.

Reageer op artikel:
Hotdog met zuurkool
Sluiten