Redactie
Redactie Humor en cynisme 21 jun 2018

Humor: 5 meest gelezen artikelen in 2016

Yes: jullie houden als geen ander van heerlijke, cynische humor. En dat komt goed uit, want wij gelukkig ook! Afgelopen jaar werden daarom verschillende artikelen geschreven met een hoop humor én een dikke knipoog.

Deze 5 artikelen werden door jullie het meest gelezen:

1. Dáárom zijn moeders dus moe

Hoeveel we ook van onze kinderen houden: het woord 'moe' heeft door hen wel een héél andere betekenis gekregen. Herkenbaar? Dit is nou waarom alle moeders regelmatig moe zijn.

Hierom dus: '9x daarom zijn moeders moe'.

2. Opvoeden doe je met deze geniale én handige trucjes

Het opvoeden van kinderen is een héle klus, dat weet jij als ouder als geen ander. Kinderen die niet luisteren, je compléét negeren of onderling ruzie maken zijn vaak aan de orde van de dag. Gelukkig komt er met het ouderschap ook een hoop creativiteit en dát is wel te zien aan deze geniale opvoedtrucjes!

Benieuwd of dit handige ideetjes zijn voor jou thuis? Check ze hier: '7 geniale opvoedtrucjes van ouders'.

3. Haal jij de namen van je kinderen weleens door elkaar? Hartstikke normaal!

Ouders blijken regelmatig de namen van hun kinderen door elkaar te halen. “Sarah, eh ik bedoel Sophie, wil jij de tafel even dekken?” Komt jou dit bekend voor en maak jij er ook weleens een potje van?

Dit is waarom! 'Namen van kinderen verwarren is hartstikke normaal'.

4. Opvoeden in Nederland door Amerikaanse ogen

Benieuwd hoe ze in het buitenland naar onze opvoeding kijken? De Amerikaanse Penny woont met haar man in Amsterdam, waar hun zoontje Oscar werd geboren. Ze zette de – wat haar betreft – opvallendste en grappigste dingen aan de Nederlandse opvoeding op een rijtje.

In '11x opvoeden in Nederland door Amerikaanse ogen' lees je de meest opvallendste en grappigste dingen aan de Nederlandse opvoeding!

5. Irritante opmerkingen van andere moeders

Ze bedoelen het ongetwijfeld goed die andere moeders, maar er zijn van die opmerkingen waarvan je denkt: doe maar niet. Deze 12 dingen zeggen moeders tegen elkaar, maar kunnen we beter achterwege laten.

En welke dat zijn? Dat lees je in '15 irritante opmerkingen van andere moeders'.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van J/M Ouders in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders

Reageer op artikel:
Humor: 5 meest gelezen artikelen in 2016
Sluiten