Je kind op de mond kussen: do of don’t?

Je kind op de mond kussen. Moet dit kunnen of niet? Victoria Beckham kreeg afgelopen zondag veel kritiek om een Instagram-foto waar zij haar dochtertje een zoen op haar mond gaf voor haar vijfde verjaardag.

Negatieve reacties

“Happy Birthday baby girl. We all love you so much. Kisses from mummy X”, schreef zij onder de foto. De negatieve reacties op de kusfoto leiden tot een discussie over of ouders hun kinderen wel of niet op de mond mogen zoenen. Volgens een Britse modeontwerpster zou het dochtertje van Victoria Beckham, Harper, ziek kunnen worden van de kus. Andere volgers schreven dat het net lijkt alsof ze vrijen en noemde het ‘raar’ als ouders hun kinderen op de mond zoenen.

Pure liefde

Veel ouders vinden de ophef belachelijk. “Niets mis met je kind laten zien dat je van hem of haar houdt,” aldus een van de moeders. Een andere moeder schrijft dat ze haar dochter dagelijks op de mond kust: “Het is triest dat we in een wereld leven waarin van de foto van een moeder die haar dochter kust iets heel anders wordt gemaakt dan wat het is: pure liefde.”

Foto’s

Foto’s van vaders en moeders kussend met hun kinderen overstromen nu dan ook het internet. Ook de Britse krant Manchester Evening News stond aan de kant van de ontwerpster en plaatste een heleboel foto’s van moeders die hun kinderen op de mond kussen.

Bron: AD.nl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van J/M Ouders in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders

Reageer op artikel:
Je kind op de mond kussen: do of don’t?
Sluiten