Redactie
Redactie Ingrijpende Gebeurtenissen 21 jun 2018

Jongen schrijft ballonpost aan overleden vader

Een Engelse jongen heeft een brief aan zijn overleden vader de hemel ingestuurd door deze vast te maken aan een heliumballon. De brief werd gevonden in een veld door Stuart McColl, die nu een zoektocht is gestart om de jongen te vinden.

In de hartverscheurende brief schrijft de onbekende jongen dat hij zijn vader mist en nu in een pleeggezin is opgenomen doordat zijn moeder ziek is. “Ik mis school nu al en jou ook. Ik weet dat je in de hemel bent, maar ben je veilig?”

Grote droom

Verder schrijft de jongen over de cadeautjes die hij graag wil voor Kerstmis en over de grote droom die hij heeft. “Mijn droom is dat jij, papa, een brief naar mij schrijft en onder mijn kussen legt. Dag pap, ik hou van je”, eindigt hij zijn brief.

Verdrietig

De vinder van de brief, Stuart, vertelt dat hij de brief te verdrietig vond om te negeren. “Ik heb nog nooit zoiets als dit gedaan, maar ik vind het een tragisch verhaal. Het zou geweldig zijn om deze persoon, die zo’n moeilijke tijd doormaakt, te kunnen helpen. Ik hoop dat we dit kind kunnen vinden.”

'Ik hoop dat iemand iets weet'

Stuart heeft de brief inmiddels gedeeld via social media, een campagne opgestart om de jongen te vinden en diverse instantanés voor pleegzorg benaderd. “Verschillende mensen hebben al aangeboden om de cadeauwensen van de jongen te vervullen. Maar we moeten hem eerst vinden. Het is een uniek verhaal, dus ik hoop dat iemand iets weet.”

Bron: Metro UK

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van J/M Ouders in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders

Reageer op artikel:
Jongen schrijft ballonpost aan overleden vader
Sluiten