Redactie
Redactie School 19 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Juf geeft nieuwe leerlingen bijzondere goodiebag

Een Australische lerares verwelkomt haar nieuwe leerlingen op een wel héél bijzondere manier. Ieder kind dat nieuw is in haar klas, krijgt een goodiebag mét speciale inhoud, zodat hij zich meteen thuis voelt in groep 6.

Er zitten namelijk niet zomaar wat leuke dingen in de tas: ieder item is erin gestopt met een bepaalde bedoeling. En om te snappen waarom juist deze dingen in de goodiebag zitten, heeft de docente een betekenisvolle brief toegevoegd.

Samenwerken

“De gum is er om je eraan te herinneren dat het niet erg is om fouten te maken. We zullen samen werken en leren, wat er ook voor nodig is”, staat er in de brief te lezen, die is gepubliceerd op de Facebookpagina van de Bowen State School. “De stickers laten zien dat we bij elkaar zullen blijven en samenwerken als een team. De puzzel laat zien dat we bij elkaar passen en samen zullen werken aan een gemeenschappelijk doel.”

Voor iedereen een plekje

“De boekenlegger geeft aan dat er voor jou altijd een plekje is”, schrijft de juf. “Als je je een beetje alleen en verloren voelt, zullen wij je helpen om een plekje te vinden.” Als laatste zitten er ook nog Smarties in de goodiebag. Want: “Smarties helpen je herinneren aan het feit dat ik weet hoe smart je bent.”

Bron: Popsugar / Facebook Bowen State School

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van J/M Ouders in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders. 26.000 lezers gingen je al voor.

Reageer op artikel:
Juf geeft nieuwe leerlingen bijzondere goodiebag
Sluiten