Redactie
Redactie Opvoeden 27 okt 2020
Leestijd: 1 minuut

Wil jij je kind leren veters strikken? Met deze handige video’s lukt het zo!

Je schoenveters leren strikken kan verdraaid lastig zijn als kind. Want hoe maak je nou een goede knoop, zonder dat de veters verstrikt raken of meteen weer losgaan?

Iedereen heeft zo zijn eigen manier om bepaalde skills aan te leren. Zo ook bij veters strikken. We vonden onderstaande video’s die jouw kids in een handomdraai leren veters strikken.

Colton zijn manier om veters te strikken

De 5-jarige Colton heeft een handig trucje verzonnen om te leren veters strikken en dat laat ‘ie graag zien in deze tutorial.

“Mijn naam is Colton”, vertelt de jongen voordat hij zijn truc demonsteert. “Ik ben vijf jaar en ik heb een loszittende tand.” Daarna laat Colton stapsgewijs zien hoe je nou súpermakkelijk je veters strikt. En oh ja, hij strijkt niet alleen met de eer, want: hij heeft dit slimmigheidje van z’n vriend River geleerd.

Trotse moeder Ashley Lillard deelde de video via de Facebookpagina Love What Matters. En niet alleen de moeder was onder de indruk van de kunsten van haar zoon, ook anders ouders vonden de truc van Colton geniaal.

Bron: Babble / Facebook Love What Matters

Rylan doet het zo

Volgens de Amerikaanse moeder Kirsten, is dít de simpelste manier die er bestaat om te leren veters strikken. Ze doet het samen met haar zoontje Rylan voor.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.