Manners.nl
Manners.nl Vrije Tijd 24 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

LEGO dropt Back to the Future-bouwset met alles wat je wenst

LEGO is de laatste tijd lekker bezig wat betreft popcultuur, maar nu overtreft de Deense speelgoedfabrikant zichzelf. Er is een nieuwe Back to the Future-bouwset, inclusief de DeLorean DMC-12 en minifiguren van Dr. Emmett Brown en Marty McFly.

Back to the Future is de meest iconische filmtrilogie uit de jaren 80, en heeft nog altijd een prominente plek binnen de (pop)cultuur. Zo wordt er regelmatig naar de trilogie gerefereerd in modecollecties of films en series van nu. Om over de elektrische versie van DeLorean DMC-12 maar te zwijgen.

LEGO x Back to the Future

Nu is er dus een LEGO-bouwset met Back to the Future als thema. En wat voor een? Echt alle items uit de films die je wenst, maken onderdeel uit van de set, die in de categorie 18+ valt.

De LEGO-bouwset bestaat uit 1.872 onderdelen en lijkt niet heel gecompliceerd. Daarom snappen we het 18+ label ook niet echt, maar het zij zo. De afbeeldingen van de DeLorean DMC-12 zijn 12 centimeter (hoogte) bij 19 centimeter (breedte) bij 35 centimeter (lengte). De auto is in drie verschillende opties te bouwen. Versie 1 bevat een bliksemafleider en een plutoniumkamer, versie 2 is voorzien van Mr. Fusion en een vliegmodus en versie 3 beschikt over witte banden en een printplaat.

DeLorean DMC-12, Marty McFly en een hoverboard

Maar er is meer dan de DeLorean DMC-12, waarvan de deuren net als in de film omhoog openslaan. Zo krijg je er minifiguren van Dr. Emmett Brown en Marty McFly bij en beschikt de LEGO-bouwset over een hoverboard. Kind of volwassen (what’s the difference), deze set wil je hebben.

Je koopt de Back to the Future-bouwset van LEGO voor 169,99 euro. De DeLorean DMC-12 is niet de eerste iconische auto van het Deense speelgoedmerk. Check hier een recent overzicht.

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van Manners.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders. 26.000 lezers gingen je al voor.

Reageer op artikel:
LEGO dropt Back to the Future-bouwset met alles wat je wenst
Sluiten