redactie
redactie Humor en cynisme 19 juni 2018

Meisje krijgt dubieus kerstcadeau van moeder

De 18-jarige Shelby Donovan moest minstens twee keer met haar ogen knipperen toen ze het kerstcadeau van haar moeder Kerri uitpakte – in het bijzijn van haar hele familie. Het cadeautje leek namelijk verdacht veel op een… Roze seksspeeltje.

“Ik bleef maar staren naar het ding”, vertelt Shelby aan The Huffington Post. “Ik probeerde héél hard te verzinnen wat het anders kon zijn dan een seksspeeltje. Want: wie wil dit nu krijgen in het bijzijn van je hele familie? Niemand dus.”

Keihard lachen

En ja, die familie vond het in ieder geval wél hilarisch. Meteen na het openen van het cadeau begon de rest keihard te lachen. “Mijn moeder realiseerde waarom we aan het lachen waren, dus zei ze: ‘Wat? Denk je nou echt dat ik je een dildo zou geven voor kerst?’”, zegt Shelby.

Onschuldig cadeautje

Want dat ‘roze seksspeeltje’ was in werkelijkheid gewoon een onschuldige bekerhouder, die door Shelby omgekeerd was uitgepakt. “Mijn oma’s reactie was het mooist”, vertelt de tiener. “Zij beschreef het cadeau als: ‘Werk in de morgen, plezier in de avond’.”

Shelby deelde foto’s van het cadeautje op Twitter, waar haar verhaal al snel viral ging. Inmiddels gebruikt het meisje het praktische cadeau wél, maar voor de zekerheid alleen thuis. “Ik ben eigenlijk te bang om de bekerhouder buitenshuis te gebruiken, aangezien zóveel mensen het ding voor een dildo aanzien.” Thanks, mom.

Bron: The Huffington Post / Twitter 

Reageer op artikel:
Meisje krijgt dubieus kerstcadeau van moeder
Sluiten