redactie
redactie Feestdagen 21 juni 2018

Moeder legt 350 pakjes onder kerstboom

De Engelse Emma Tapping pakt ieder jaar met Kerstmis letter en figuurlijk groots uit. Dit jaar liggen er welgeteld 350 cadeautjes voor haar drie kinderen onder de kerstboom, vorig jaar waren dit er 'maar' 300.

Vorig jaar deelde de 36-jarige moeder een foto van de uitgestalde cadeaus onder de kerstboom op Facebook, die daarna viral ging en voor veel ophef zorgde. Toen stond de teller nog op 85 cadeaus per kind in huize Tapping met een waarde van 1500 pond. Dit jaar krijgt ieder kind maar liefst 96 cadeautjes die samen 2200 pond hebben gekost.

Niet verwend

Afgelopen jaar werd de moeder via Facebook al verweten dat ze haar kinderen te veel zou verwennen. Emma is het hier niet mee eens en reageert: “Toen ik dat voor het eerst zag wilde ik het meteen voor de kinderen opnemen en zeggen dat ze niet verwend zijn. Ik had het gevoel dat ik mezelf moest verantwoorden, maar nu interesseert het me niet meer wat anderen ervan vinden.”

'Jammer als het niet bevalt'

De Engelse viert dit jaar daarom gewoon weer kerst op haar eigen manier, met de 350 pakjes onder de kerstboom. “Wat ik zo leuk vind aan kerst is de magie eromheen”, vertelt Emma aan Channel 5, die een documentaire maakt over het gezin. “Ik ben gek op de gezichten van mijn kinderen als ze de cadeaus uitpakken. Als het je niet bevalt scroll je toch lekker door. Dan is het maar goed ook dat ik niet jouw moeder ben.” 

Bron: The Sun

Reageer op artikel:
Moeder legt 350 pakjes onder kerstboom
Sluiten