Redactie
Redactie Ouders 19 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Moeder schrijft hilarisch absentiebriefje voor zoon

Moeder Sarah Nelson bedacht wel een héél ‘geloofwaardig’ en hilarisch excuus toen haar zoon een dag school miste. En ja, een dag toveren op Zweinstein is natuurlijk ook wel een legitieme reden!

Sarah nam haar negenjarige zoon Parker op een schooldag mee naar The Wizarding World of Harry Potter, een themapark over de beroemde tovenaar. Omdat haar zoon door dit tripje een dag school had gemist en geen huiswerk had gemaakt, vroeg de school in Texas om uitleg.

Verweren tegen zwarte kunsten

Op het formulier schrijft de moeder dat Parker naar de Hogwarts School of Witchcraft and Wizardy was geweest om te leren hoe hij zich tegen de zwarte kunsten moet verweren. En met resultaat: Parker is geslaagd voor zijn O.W.L.’s (Ordinary Wizarding Level) en N.E.W.T.'s (Nastily Exhausting Wizarding Test).

Boeken lezen

Sarah vertelt aan The Huffington Post dat de school nog niet heeft gereageerd op het absentiebriefje, maar dat haar zoon het tripje naar het themapark echt had verdiend. “Anderhalf jaar geleden ontdekte mijn zoon het themapark en hij smeekte me om te gaan. Hij heeft nooit van lezen gehouden, dus ik zag dit als kans om hem te leren hoe geweldig boeken kunnen zijn. Ik vertelde hem dat wanneer hij alle zeven Harry Potter-boeken had gelezen, we zouden gaan.”

Bron: The Huffington Post

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeder schrijft hilarisch absentiebriefje voor zoon
Sluiten