Ruth Oei
Ruth Oei Uitstapjes en Vakantie 1 mrt 2020

Mud Masters Family – met het hele gezin door de modder ploeteren

Madurodam, Nemo, Artis, Duinrell: het zijn de eerste uitjes waar je aan denkt als je met je kinderen iets leuks wilt doen. Mud Masters Family is dan zeer waarschijnlijk niet het eerste dat bij je te binnenschiet. Toch is het een evenement om in overweging te nemen.

Mud Masters Family

Waar je bij het Mud Masters evenement in eerste instantie denkt aan sportieve millennials die door de modder een hindernissenparcours afleggen, blijkt niets minder waar. Er is namelijk een speciale editie, Mud Masters Family, waarbij je kind -en jij- nou eens niet zijn of haar best hoeft te doen om schoon te blijven.

Quality Time met je kids

Juist quality time vinden wij zo leuk aan dit soort actieve familie-uitjes. Lekker buiten, een goede dosis ‘alles mag vies worden’ en als familie gezamenlijk actief bezig zijn. Maar bovenal geeft het samen de finish bereiken en het team effort dat daarbij komt kijken, voor zowel kind als ouder het ultieme saamhorigheidsgevoel.

Wordt het drie of vijf kilometer klauteren?

Prettig detail om te vermelden is dat de Mud Masters Family editie een minder lang parcours is dan de volwassen variant. Dit betekent zeker niet dat de deelnemende families zijn niet minder fanatiek zijn – en naderhand ook niet minder vies. Je kunt kiezen uit twee afstanden: een stormbaan van drie kilometer en een van vijf kilometer. De hindernissen bestaan onder andere uit houten klimtoestellen, een spectaculaire vijf meter hoge glijbaan en -niet geheel onverwacht- heel veel modder.

Praktische informatie

Mud Masters Family vindt plaats op zondag 7 juni in de Haarlemmermeer, de minimumleeftijd is zes jaar. De kosten zijn 32,50 per persoon om mee te doen aan het parcours van drie kilometer. Voor de vijf kilometer betaal je vijf euro meer. Je kunt je aanmelden via de website van Mud Masters.

Voor op het boodschappenlijstje

Nog een laatste tip: Vergeet vooral niet om genoeg wasmiddel en douchegel in huis te halen.

Lees ook:

Je kind laten sporten? Geef zélf het goede voorbeeld

Sport draait om één ding: plezier

7x op stap met het gezin

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van J/M Ouders in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders

Reageer op artikel:
Mud Masters Family – met het hele gezin door de modder ploeteren
Sluiten