redactie
redactie Adoptie 21 juni 2018

Ontroerende video: meisje vraagt opvoeder haar te adopteren

De Amerikaanse Misty Nicole Knight verraste de man die haar heeft opgevoed met een prachtig verzoek. Ze vroeg hem haar te adopteren en legde dit ontroerende moment vast op video.

Ryan Farrell, ooit getrouwd met haar moeder, is na de scheiding altijd voor Misty blijven zorgen. Voor Misty is hij dan ook haar vader en ze wil dit officieel vast laten leggen. Dit doet ze door hem te verrassen met een cadeau en een lieve brief die hij hardop moet voorlezen. “Ik wil dat je weet dat je de meest geweldige man bent die ik ooit heb ontmoet. Je hebt me mijn hele leven opgevoed, van het maken van knotjes in mijn haar tot ons eerste rockconcert. Ik kan me geen leven voorstellen zonder jou. Ik ben zo dankbaar dat ik je 'vader' mag noemen.''

Verrassing!

In het pakje blijkt vervolgens niet alleen een grappige onesie te zitten, maar ook een heel bijzonder cadeau; een verzoek tot adoptie. Ryan is in tranen als hij dit ziet. “Ik heb dat altijd al willen doen,” is zijn reactie als hij haar een dikke knuffel geeft.

Video

De video die het meisje op haar Facebook-pagina plaatste is inmiddels al door meer dan 35 miljoen mensen bekeken en de felicitaties stromen binnen. ’Ik heb de man die me heeft opgevoed, eindelijk gevraagd me te adopteren. Ik hou van je met heel mijn hart en kan niet wachten om een Farrell te zijn,’ schrijft het meisje bij het bericht. Prachtig!

Pak de tissues er maar bij en bekijk hier de video.

Reageer op artikel:
Ontroerende video: meisje vraagt opvoeder haar te adopteren
Sluiten