Recept: bananenpannenkoekjes

Deze pannenkoekjes zijn super lekker en ook nog eens zo klaar en enorm gezond. Je maakt ze namelijk zonder suiker, zout of (tarwe)meel. Een ideaal recept dus voor ontbijt of lunch.

Ingrediënten:

  • 1 rijpe banaan
  • 2 eieren
  • Snufje kaneel
  • Beetjes kokosolie of roomboter voor de pan

Bereiding

  1. Prak de banaan met een vork.
  2. Roer de eieren los in een andere kom.
  3. Voeg de geprakte banaan bij de eieren.
  4. Doe er eventueel een snufje kaneel bij.
  5. Verhit de pan met een klein beetje boter of wat olie.
  6. Doe een eetlepel beslag in de pan en bak de pannenkoekjes om en om bruin.

Tip

Lekker met blauwe bessen of frambozen. Ook kun je wat honing of (minder gezond) poedersuiker of chocoladesaus over de pannenkoekjes doen.

Ontvang de best gelezen artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste artikelen over het leven met je gezin, de opvoeding en ontwikkeling van je kind in je mailbox.

Reageer op artikel:
Recept: bananenpannenkoekjes
Sluiten