Gina Koninkx
Gina Koninkx Gamen 23 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Liggen de kids al op bed? Geniet van je me-time met Ring Fit Adventure

De meeste kids gamen tegenwoordig en daarom staat in bijna elk huishouden wel een Nintendo Switch. Goed nieuws voor alle moeders, want dankzij Ring Fit Adventure heb jij ook genoeg leuks te doen op de Nintendo Switch. Zodra de kids op bed liggen pak jij even een momentje voor jezelf om lekker fit te worden.

Met Ring Fit Adventure blijf je op een leuke manier fit en je hoeft er je huis niet voor te verlaten. Ideaal natuurlijk om je me-time mee in te vullen.

Ring Fit Adventure voor Nintendo Switch

Dit nieuwe spel voor Nintendo Switch is ideaal voor mom’s die lekker fit willen blijven. Tijdens het spelen van dit spel train je alle spiergroepen die jij maar wilt trainen, en dat hoeft dus ook helemaal niet saai te zijn. Terwijl je workouts doet met de Ring-Con en beenband verplaats je jezelf in een game.

Ring-Con van Ring Fit Adventure

In feite gebruik je je hele lichaam om de game te besturen. Je kunt door een fantasiewereld joggen (veel beter natuurlijk dan altijd maar datzelfde rondje in de buurt) en er zijn meer dan twintig werelden die je op een sportieve manier kunt ontdekken.

Oefeningen in de game

In deze game kun je je wagen aan meer dan veertig verschillende oefeningen voor je armen, buik en benen. Je kunt yoga-oefeningen doen maar ook krachtoefeningen. Naast deze work-out kun je ook korte oefeningen doen en bijvoorbeeld highscores zetten, extra leuk om samen met de kids te doen. Je kunt de Ring-Con en beenband namelijk instellen op elk niveau.

Door middel van een persoonlijk fitnessprogramma kun je jezelf blijven uitdagen en train je de specifieke spiergroepen waar jij behoefte aan hebt.

Benieuwd hoe het werkt? Je ziet het in onderstaande video.

Die 30 minuten sporten per dag vliegen nu natuurlijk voorbij.

In samenwerking met Nintendo.

Iedere zaterdag het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders. 26.000 lezers gingen je al voor.

Reageer op artikel:
Liggen de kids al op bed? Geniet van je me-time met Ring Fit Adventure
Sluiten