Redactie
Redactie Blogs 21 jun 2018

Smeren, smeren, smeren!

Als we een dagje naar het strand gaan of op vakantie zijn, smeer ik mijzelf en mijn kinderen natuurlijk regelmatig in met zonnebrandcrème. Maar dat dit ook op andere momenten belangrijk is, heb ik me nooit gerealiseerd. Tot ik een aantal video’s zag die Vision heeft gemaakt van bekende Nederlanders, zoals onder andere Vivian Reijs. Ze werden een dag gevolgd tijdens hun dagelijkse bezigheden. En wat blijkt: je zit vaker in de zon dan je denkt. Als je even op een terrasje zit of op de fiets een boodschap doet bijvoorbeeld, pik je flink wat zon mee. Dit geldt natuurlijk ook voor kinderen tijdens het buitenspelen of sporten.

Welk product?

Smeren is dus heel belangrijk voor jong en oud. En niet alleen tijdens vakanties of op het strand. Maar waarmee kun je je kind en jezelf nou het beste beschermen tegen de zon? Het liefst natuurlijk met een product dat lang blijft zitten, lekker ruikt en vooral goed beschermt.  Kortom, waarmee je zorgeloos van de zon kunt genieten. Vision All Day Sun Protection is zo’n product. Het is parfumvrij en bevat ingrediënten diep in je huid dringen en van binnenuit beschermen en verzorgen. En het slaat niet wit uit. Ook fijn!

Voor je kind

Natuurlijk wil ik mijn kinderen minstens zo goed tegen de zon beschermen als mijzelf. Daarom kies ik ook voor hen de producten van Vision. Hoewel de ‘gewone’ producten van dit merk ook geschikt zijn voor kinderen, gebruik ik bij voorkeur de Vision Kids Mousse als ik ze insmeer. Het is lekker makkelijk op te brengen, biedt langdurige zonbescherming en bevat net als de andere Vision producten geen parfum. En is bovendien waterbestendig. Ideaal voor mijn zoon en dochter die graag in en rond het water spelen. Want na het zien van de video’s gaat bij ons niemand meer onbeschermd tegen de zon de deur uit. Smeren is het nieuwe devies!

Gevaren op het water

Zie de kracht van de zon door de huid van voormalig Olympisch zeilster Lobke Berkhout, tijdens een heerlijk dagje zeilen.

Tips gebruik Vision Kids Mousse:

  • Breng Vision Kids Mousse minimaal 15 minuten voor het zonnen royaal aan op de huid van je kleintje.
  • Vision Kids Mousse wordt binnen 20 seconden door de huid opgenomen en biedt al na 15 minuten optimale bescherming.
  • Vision Kids Mousse wordt pas actief wanneer de huid blootgesteld wordt aan daglicht.

Wil je de Vison video’s ook bekijken of meer weten over zonneproducten, kijk dan hier: http://www.vision-sun.nl/onderdezon of volg #onder de zon.

Reageer op artikel:
Smeren, smeren, smeren!
Sluiten