Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Vrije Tijd 24 sep 2020
Leestijd: 3 minuten

6x dit speelgoed staat ontzettend mooi in je interieur

Als je kinderen hebt staat je woonkamer ongetwijfeld vol met speelgoed. Het meeste van het speelgoed dat je hebt is misschien gemaakt van glimmend plastic in schreeuwerige kleuren. Of te wel, niet persé heel mooi om naar te kijken. Terwijl er ook genoeg speelgoed te vinden is dat je wel graag toevoegt aan je interieur.

Wellicht stop jij al het speelgoed in gesloten kasten of een speelgoedkist. Lekker opgeruimd en zo hoef je er niet de hele dag naar te kijken. Maar het is ook leuk om een aantal items wél in een open kast of op een plank te zetten, zodat je kind eerder verleid wordt om ermee te spelen. Als je dat doet, kies dan voor een van deze mooie items die niet alleen leuk zijn om mee te spelen maar ook een lust zijn voor het oog.

Mooi speelgoed voor je interieur

Dit speelgoed koop je eigenlijk niet alleen voor je kind, maar ook een beetje voor jezelf.

1. Raduga Grez

Het speelgoed van Raduga Grez is gemaakt van prachtig hout en met natuurlijke verf in zachte tinten geschilderd. Perfect voor je interieur dus! Ze hebben regenbogen, bomen maar ook prachtige groente en fruitsets die niet misstaan op je eettafel.

2. Ostheimer

Ostheimer staat bekend om zijn prachtige houten dieren en figuren, deze “poppetjes” zijn eigenlijk stuk voor stuk kunstwerkjes. Maar wel, kunst om mee te spelen. Want deze houten figuren kunnen prima tegen een stootje.

3. Wooden Story

Alles wat Wooden Story maakt is prachtig om te zien. Ze werken vooral met hout in zijn natuurlijke kleur waardoor het heel lekker matcht met je interieur. Van mooie bouwblokken tot leuke stapeltorens, dit merk heeft het voor je.

4. Woodchuck

Of je jaloers kan zijn op de keuken van je kind? Ja! De prachtige grote speelmeubels van Woodchuck zijn écht om jaloers op te worden. Ze hebben niet alleen deze prachtige keuken maar nog veel meer moois!

5. Woodland

De prachtige puzzles van Woodland zijn niet alleen leuk om te leggen, ze zijn ook nog eens prachtig om naar te kijken. Naast deze schildpad heb je nog een aantal andere mooie houten dierenpuzzels.

6. Grimm’s

Grimm’s is een bekend merk als het gaat om houten speelgoed. Hun aanbod is gigantisch divers. De jaarringen zijn een leuke toevoeging voor je interieur omdat je hem steeds met andere stekers kunt versieren.

Lees ook:
Heb jij stiekem een favoriet speelgoed voor je kids? Breng je stem uit!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders. 26.000 lezers gingen je al voor.

Reageer op artikel:
6x dit speelgoed staat ontzettend mooi in je interieur
Sluiten