Superleuk! Disney lanceert digitale adventskalender voor de kids

Omdat iedereen wel een beetje magie kan gebruiken in deze tijd, brengt Disneyland Paris de magie bij je thuis met een superleuke digitale adventskalender!

Vandaag is december officieel van start gegaan. En daarmee luiden we de laatste maand in van een, nou ja, nogal bewogen jaar, zullen we maar zeggen… Maar naast dat we dit jaar binnenkort zullen afsluiten, is dit ook het begin van de feestmaand! En daar hoort natuurlijk een adventskalender bij.

Magische adventskalender

Wellicht heeft de goede Sint afgelopen weekend al de schoen gevuld met een heerlijke chocolade adventskalender. Maar dat betekent niet dat je deze actie van Disney aan je neus voorbij hoeft te laten gaan. In deze adventskalender vind je namelijk dagelijks een nieuwe digitale activiteit.

Omdat we dit jaar de magie met Kerst niet in Disneyland Paris kunnen beleven, hebben ze voor elke dag tot Kerst verschillende kunst- en knutselwerkjes, kerstrecepten, video’s, shows en nog veel meer verrassingen bedacht die je gewoon thuis kunt doen. En dat doet die oude vertrouwde Mickey Mouse dus niet alleen, maar samen met allerlei beroemdheden en influencers!

In deze video lichten ze alvast een tipje van de sluier over wat je achter de vakjes van de adventskalender kunt vinden:

Hoe werkt het?

Heel simpel! Ga naar de het platform Disneyland bij je thuis en ga van start. Zodra de kids uit school komen kun je ze al de eerste activiteit laten doen. Onze tip, check hem zelf alvast van te voren, dan kun je de eventuele benodigdheden in huis halen.

Heel veel plezier!

Dit artikel verscheen eerder op Famme.nl.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Superleuk! Disney lanceert digitale adventskalender voor de kids
Sluiten