Redactie
Redactie Social media 21 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Tv-tip voor het héle gezin: De Gelaarsde Poes

Na alle drukte rondom oud en nieuw is er niets fijner dan lekker met elkaar op de bank te ploffen en de tv aan te zetten. Daarom tippen wij de familievoorstelling 'De Gelaarsde Poes'. Gaan jullie kijken?

Humor én muziek: de ingrediënten voor een leuk en gezellig avondje tv-kijken met je hele gezin. De Gelaarsde Poes is een parodie op het sprookje van De Gelaarsde Kat, maar nu als een bijzondere vertelling voor televisie.

Het verhaal

Molenaarszoon Jaap raakt álles kwijt wat hij had, behalve zijn vriend de gelaarsde Poes. Samen trekken ze door het dwergstaatje Biechtenstein, op zoek naar eten en werk. Door de slimme streken van Poes weten de twee in no time het vertrouwen van de koning te winnen en zich een plek aan het hof te verwerven. Maar is alles wel zo mooi als het lijkt? Is prinses Wendy zo lief als ze eruit ziet? Kan een monster ook een muis zijn? En hoeveel levens heeft een kat eigenlijk?

Kijken?

De Gelaarsde Poes is zondag 1 januari te zien op NPO 3 om 19.00. Veel kijkplezier (en: een dikke bak popcorn onder het kijken is ook niet verkeerd!). 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tv-tip voor het héle gezin: De Gelaarsde Poes
Sluiten