Ruth Oei
Ruth Oei Ouders 16 jun 2020
Leestijd: 3 minuten

Vaderdag komt eraan: 6x de perfecte boeken om papa mee te verrassen

Met vaderdag om de hoek en het prachtige zomerweer dat wordt verwacht, is het uitkiezen van het perfecte cadeautje voor aanstaande zondag zo gepiept. Want van boeken lezen in de zon met een biertje in de hand, wordt elke man heel blij!

Kruip samen met je kids achter de computer en beslis welk van de onderstaande boeken het best bij hun vader past!

6x de leukste boeken om papa mee te verrassen op vaderdag

De selectie is enorm, dus zelfs voor ons was het lastig om uit het aanbod zes boeken te kiezen. Voor jou en de kids zal het dus nóg lastiger worden, bereid je voor op een paar uur scrollen …

1. De macht van K. door Jens Vern
Van een goede en spannende thriller worden mannen altijd blij. Deze spannende thriller is van Nederlandse bodem en tevens genomineerd voor de Gouden Strop 2020. Trouwens, wist je dat van Karen Slaughter ook net haar nieuwste thriller ‘Verzwegen’ is uitgebracht? Kunnen jij en je hubby fijn samen griezelen deze zomer!

2. Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites door Jord Althuizen
De barbecue koning van Nederland heeft een nieuw boek gepubliceerd en net als zijn voorgaande kookboeken, draait ook hier alles om de lekkerste BBQ recepten. In dit boek reist hij door Amerika op zoek naar de ultieme smokey goodness flavour. Manlief is blij met zijn BBQ kookboek en jij en de kinderen zijn blij met het smakelijke resultaat.

3. Van Johan tot Frenkie door Edwin Winkels
Het is letterlijk ‘makkelijk scoren’ met dit boek voor alle voetbal-liefhebbende vaders, maar je weet in ieder geval zeker dat hij er heel blij mee is. ‘Van Johan tot Frenkie’ is een openhartig verhaal van, naast Cruijff en De Jong, onder anderen Ronald Koeman, Frank Rijkaard, Ibi Afellay en Lieke Martens over het voetbal en vooral het leven in Barcelona.

4. Licht in de tunnel door Marc de Hond
Op 3 juni jongstleden overleed theatermaker en rolstoelsporter Marc de Hond aan de gevolgen van kanker. Eind deze week verschijnt zijn boek ‘Licht in de tunnel’, waarin hij openhartig vertelt over de periode nadat hij te horen had gekregen dat hij kanker had. Het is een bijzonder boek met een unieke en inspirerende kijk op leven en dood. Het boek verschijnt na zijn dood, zoals Marc het wilde.

5. Mindgym door Wouter de Jong
Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. In Mindgym laat de schrijver zien hoe je in 12 weken je mentale conditie kunt verbeteren.

6. LvG, de trainer en de totale mens door Louis van Gaal en Robert Heukels
Oké, oké, twee voetbal-gerelateerde boeken in onze top zes is misschien een beetje too much, maar deze biografie over Louis van Gaal mag simpelweg niet ontbreken. In dit net verschenen boek vertelt Louis van Gaal zelf over zijn keuzes, over waar hij trots op is en over de fouten die hij maakte. Al met al, een hele goede optie voor het perfecte vaderdag cadeau.

Meer ideeën opdoen voor vaderdag?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.