Redactie
Redactie Gedrag 19 jun 2018

Video: Dit jongetje wil z’n handen wassen en vraagt erom, maar hoe?!

Door: Soraya Vogelaar

Kinderen schamen zich vaak nergens voor. Ze stellen zonder blikken of blozen vragen waardoor wij als volwassenen met onze mond vol tanden staan. Sommige kinderen halen ook acties uit waarvan het schaamrood je op de kaken gaat staan. Dit kan voor behoorlijk geestige situaties zorgen. Zo ook de actie van dit jongetje op een openbaar toilet wanneer hij hulp nodig heeft bij het handen wassen. Hilarisch!

De tiener Andrew (Drew) zat op een openbaar toilet in een wegrestaurant toen de 4-jarige Levi onder de wc-deur gluurde. Wat het jongetje vervolgens deed is stiekem toch wel grappig in zijn onschuld. Kijk maar mee:

 

Vader reageert

Het is ook de vader van Levi niet ontgaan dat zijn zoontje de lachers op zijn hand heeft. Hij reageert: 'Hey Drew, dat is mijn zoontje. Ik bied mijn excuses aan voor deze indringer. Hij is echt heel erg lief, soms zelfs een beetje te veel. Je bent er ontzettend goed mee omgegaan. Ik waardeer je begrip en gevoel voor humor.' 
 

Drew reageert
Gelukkig is Andrew de beroerdste niet en reageert hij heel beleefd op het bericht van Levi’s vader. ‘Nee, nee meneer Stevens, het is oké hij deed gewoon wat alle kinderen doen. Ik weet zeker dat ik vroeger vast hetzelfde heb gedaan. U heeft een goed kind, hij lijkt nergens bang voor en hartstikke spontaan.'
 

Hoe het allemaal begon
De vader legt aan Scary Mommy uit hoe het allemaal heeft kunnen gebeuren: 'Zijn moeder wilde hem meenemen naar het damestoilet, maar hij rende snel naar die van de heren. Ze twijfelde even of ze 'm nog achteraan zou gaan. Andrew werkt in het fastfood restaurant. Ik denk dat Levi Andrews' uniform zag en dacht dat hij hem wel kon helpen.' Uiteindelijk heeft de moeder van Levi hem toch kunnen helpen met z’n handen wassen. Een ding is zeker: Levi is in ieder geval niet bang om om hulp te vragen. 

Bron: Scary Mommy

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van J/M Ouders in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders. 26.000 lezers gingen je al voor.

Reageer op artikel:
Video: Dit jongetje wil z’n handen wassen en vraagt erom, maar hoe?!
Sluiten