Sophie Nortier
Sophie Nortier Vrije Tijd 25 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

Vondelpark muziekantjes kunnen toch optreden deze Woningsdag!

Het jaarlijkse muzikale Vondelparkfestijn kan tóch doorgaan deze Koningsdag, althans, online!

Elk jaar komen er feestgangers van heinde en verre naar het Amsterdamse Vondelpark met Koningsdag. Het hele park staat dan vol met kids die hun spulletjes en baksels verkopen, zelfbedachte spelletjes aanbieden én de mooiste liederen spelen of zingen. Maar omdat het dit jaar geen Koningsdag maar Woningsdag is geworden, betekent dat niet zomaar dat we dat ook moeten missen.

Vondelpark Live

Want daar is iets op bedacht: Vondelpark.live. Dit digitale platform is in het leven geroepen zodat de muzikale talentjes toch de kunsten kunnen laten zien, waar ze het hele jaar zo hard op hebben geoefend. Én kunnen ze ook nog eens het zakcentje verdienen waar ze zo naar zaten te smachten.

Optredens

Tussen 10:00 en 15:00 uur krijgen namelijk vijftig kids de kans hun optreden live te delen met het publiek, vanuit hun eigen woonkamer (of stoep voor de deur natuurlijk, voor het echte vrijmarktgevoel). En vindt het publiek het mooi? Dan kunnen ze een kleinigheid achterlaten via het platform. Super leuk toch?

Dus ben je een trouwe bezoeker van het Vondelpark met Koningsdag en is je dag niet geslaagd zonder deze optredens? Klap dan lekker achter je laptop open op Vondelpark.live tussen 10:00 en 15:00 uur vanuit je luie stoel of stream het op de tv of met een beamer op de muur, zodat het hele gezin ervan kan genieten.

Meedoen kan ook

Er zijn trouwens nog een paar ‘podiumplekken’ beschikbaar, dus mocht jouw kind staan te trappelen om op te treden, schrijf hem of haar dan in vóór zaterdag 25 april 12:00 uur (vandaag dus!) op de website van Vondelpark.live.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.

Reageer op artikel:
Vondelpark muziekantjes kunnen toch optreden deze Woningsdag!
Sluiten