Zo kan jouw kind jonge leeuw worden: dit zijn de winnaars!

advertorial Zo kan jouw kind jonge leeuw worden: dit zijn de winnaars!

Is jouw kind ook zo'n voetbalfan? Staat hij of zij ook altijd het hardst te juichen als Oranje weer speelt? Laat jouw kind dan een Jonge Leeuw worden en krijg een leuke, goedgevulde rugzak cadeau. Nog leuker? Jouw kind maakt kans hand in hand met een voetbalheld het veld op te lopen bij de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Italië op 28 maart in de ArenA.

Jonge Leeuwen

De Jonge Leeuwen is dé coolste fanclub van Nederland. Deze kidsclub is er voor iedereen van 4 tot en met 12 jaar, die geen genoeg kan krijgen van onze helden in het Oranje. Als Jonge Leeuw ga je naar het Nederlands elftal en maak je kans op de coolste Oranje activiteiten.

Lid worden

Als lid van de Jonge Leeuwen ontvang je:

  • Ieder jaar een uitnodiging voor de Oranje fandag
  • Een gratis kaartje voor een Nederlands elftal wedstrijd naar keuze ter waarde van €16,50
  • Twee keer per jaar het Dutchy of Jonge Leeuwen magazine
  • Een gave rugzak als welkomstcadeau

Daarnaast maak je als Jonge Leeuw kans op unieke belevenissen zoals aan de hand van spelers het veld op lopen, penaltyschieten in de rust van de wedstrijd, trainen als een international, mascotte Dutchy bij jou op bezoek en nog veel meer. 

Speciale actie voor J/M ouders

Speciaal voor lezers van J/M Ouders hebben we iets bijzonders! Droomt jouw kind ervan om aan de hand van de spelers het veld op te lopen in een vol stadion bij een wedstrijd van het Nederlands elftal? Wij hebben exclusieve plekken bij de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Italië op 28 maart in de Amsterdam ArenA en verloten 3 plekken onder de aanmeldingen.

Ben jij lid van de Jonge Leeuwen geworden met actiecode JMOUDERS? Wij mogen nu de winnaars bekend maken! 

De winnaars:

EMMA BALK
FLORIAN FICK
JENS MEENINK

Meer artikelen uit ons netwerk


Gerelateerde artikelen

Tips van de redactie