Profvoetballer worden: welk kind wil dat nu niet?

advertorial Profvoetballer worden: welk kind wil dat nu niet?

Samen spelen, nieuwe vrienden ontmoeten en natuurlijk: samen voetballen! Jonger Oranje organiseert voetbalevenementen voor kinderen waarbij plezier, samenwerken en sociale contacten bovenaan staan. Enne, wie weet wordt je kind ook nog eens gescout door een professionele voetbalclub!

'Sem naar binnen komen, anders wordt je eten koud!', schreeuwt Emma rond zessen naar het voetbalveld. De hele dag voetbalt Sem met vriendjes en vriendinnetjes om aan het einde van de dag lekker bezweet thuis te komen. 'Mam, ik schoot net als Cristiano Ronaldo de winnende vrije trap binnen!'. Voor zijn gevoel is Sem is weer een stap dichter bij het verwezenlijken van zijn droom: profvoetballer worden.

Talent

Net als Sem hebben bijna alle voetballende kinderen de droom om net zo goed te worden als Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Neymar. Zo ook de medewerkers van sportmarketingbureau SportsGen. Helaas is het hen nét niet gelukt om profvoetballer te worden, maar met Jonger Oranje geven zij elke voetballer in Nederland tijdens de schoolvakanties de unieke kans om scouts van profclubs te overtuigen van hun talent.

Sociale aspect

Jonger Oranje bezorgt iedereen een fantastische voetbaldag. Ook het sociale aspect waarbij de kinderen veel moeten samenwerken en nieuwe vriendschappen ontstaan is belangrijk. Door alle wedstrijdjes samen te spelen met leeftijdsgenootjes die ze nog niet kennen, worden ze ook nog eens een betere voetballer. Kortom: een heerlijke voetbaldag in de schoolvakantie.

Voordelen en feiten op een rij

  • Voetballen zorgt ervoor dat kinderen fitter worden, zelfvertrouwen krijgen en leren omgaan met winst en verlies;
  • Bij Jonger Oranje worden kinderen socialer doordat ze moeten samenspelen met teamgenoten die ze niet kennen;
  • Al meer dan 100 kinderen hebben een overstap gemaakt naar een profclub en zijn een stap dichter bij het verwezenlijken van hun voetbaldroom.

Op de website van Jonger Oranje vinden ouders alle data en locaties van de evenementen waar hun kind(eren) in de schoolvakantie lekker kunnen voetballen, nieuwe vriendjes maken en kans maken om gescout te worden.

Meer artikelen uit ons netwerk


Gerelateerde artikelen

Tips van de redactie