Soraya Vogelaar
Soraya Vogelaar Vrije Tijd 13 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Weekendtip: gezellig met je puber naar de film (je puber mag gratis naar binnen)

Hoe vaak breng jij eigenlijk nog echt gezellig quality time door met je puber? De kans is groot dat ze eerder op stap gaan met hun vrienden en vriendinnen. En dat je je puber nauwelijks ziet of spreekt. Kortom: het wordt hoog tijd om ook weer eens wat tijd met elkaar door te brengen. Komende zondag (19 mei) kunnen jullie lekker voordelig naar de film. Je puber kan dan gratis met jou mee naar de bios!

NIX18 introduceert in samenwerking met bioscoopketen Vue ‘de Zondag van NIX’. Op zondag 19 mei om 14.30 uur neem je je puber gratis mee naar een van de Vue Cinemas.

Bij de Zondag van NIX kijk je samen met je puber naar de tofste film van het jaar. Nodig jouw puber uit om samen naar deze superheldenfilm te gaan bij een Vue bioscoop in de buurt en ontvang één kaartje gratis. De Zondag van NIX is in Vue bioscopen in Nederland verspreid over 20 verschillende steden.

NIX18

Deze bioscoopactie is bedoeld om het op een laagdrempelige manier vaker met je kind te hebben over dat hij of zij geen alcohol mag drinken en niet mag roken onder de 18 jaar oud. Want juist de luchtige, gezellige één-op-één momenten zijn gelegenheden waarop een kwart van de ouders NIX ter sprake brengt, zo blijkt uit een recente peiling die is uitgevoerd in opdracht van het ministerie van VWS.

LEES OOK: Festivals, feesten, pubers en (geen) alcohol

De NIX18-campagne is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en een groot aantal partners, de kans is groot dat je de spotjes al regelmatig op televisie voorbij hebt zien komen. Sinds 1 januari 2014 mag er ook geen alcohol en tabak onder jongeren onder de 18 verkocht worden.

Kijk voor tickets en meer informatie op NIX18.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.