Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 26 nov 2020
Leestijd: 3 minuten

Zo creëer je voortaan de ideale verlichting thuis: heel simpel met een app

Zit je ‘s avonds nog weleens te werken waardoor je goede en heldere verlichting nodig hebt, maar hebben je kinderen meer behoefte aan gedimd en warm licht om ze voor te bereiden op de nacht? Dan hebben we een life hack voor je: Signify introduceert WiZ: slimme lampen te bedienen met je app en WiFi.

Altijd al een goed verlichtingssysteem in huis gewild, maar wilde je je handen er niet aan branden? Want: gedoe met instellen, syncen én veel te duur? Dan is er goed nieuws: Signify, voorheen Philips lighting, komt met WiZ: een superslimme en eenvoudige manier om al je lampen in huis heel makkelijk te bedienen met een app.

Verlichting instellen naar persoonlijke smaak

Het werkt als volgt: draai de WiZ-lampen in en download de WiZ-app: klaar! Je leest het goed, geen gehannes met bijvoorbeeld een tussenstuk, kabeltjes of eindeloos synchroniseren. Met de app kun je heel makkelijk direct al je lampen bedienen en van een voorkeursinstelling voorzien. En, heel fijn: deze oplossing is niet alleen fool proof maar ook nog eens betaalbaar.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om op de kamer(s) van je kind(eren) te gaan voor een warme, zachte verlichting die aan het einde van de dag automatisch dimt. Zo kan je kind alvast wennen aan minder prikkels en dat bevordert de nachtrust. Zelf heb je misschien juist behoefte aan koel, helder licht als de dag begint om lekker wakker te worden. Romantisch avondje voor de boeg? Gezellig tafelen? Je kunt steeds de perfecte sfeer creëren. Afhankelijk van je activiteit kun je je verlichting steeds aanpassen: ga voor een nabootsing van kaarslicht als je een relaxed avondje hebt gepland en ga voor wit fel licht als je moet werken of studeren.

WiZ
Bron: Signify

Delen met het hele gezin

De WiZ-app is gebruiksvriendelijk en werkt intuïtief: je kunt je lampen en accessoires heel makkelijk bedienen. Vooraf ingestelde routines maken het heel makkelijk om de perfecte lichtinstelling te vinden voor elk moment van de dag. Bovendien biedt de app de mogelijkheid om meerdere gebruikers de verlichting te laten beheren. Je kunt het toegangsrecht van de WiZ ‘home’-functie dus makkelijk delen met de rest van je gezin. Zij kunnen de app ook installeren en een uitnodigingscode invoeren, zonder configuratie. Vervolgens kunnen zij de verlichting bedienen  zodra ze verbonden zijn met hetzelfde WiFi-netwerk.

Het aanmaken van een account op de WiZ-app is overigens volledig anoniem. Het enige dat WiZ krijgt, is een uniek ID zonder persoonlijke informatie. Er worden dus geen persoonlijke gegevens (zoals namen, mobiele nummers, e-mails) verzameld!

WiZ
Bron: Signify

Signify introduceert tegelijkertijd met de WiZ-app meerdere nieuwe producten en accessoires, waaronder WiFi-lampen en spots in kleur en instelbaar wit in verschillende formaten. Ze bieden allemaal full colour om een hele fijne sfeer te creëren. Fleur je huis op met koel wit licht en schep een gezellige sfeer met warm, wit licht. De WiZ Filament lampen in Transparant & Goud geven een te gekke vintage touch aan je huis. En je kunt ook kiezen voor armaturen zoals de WiZ Hero tafellamp (heel mooi op je nachtkastje of boekenplank!) of de WiZ Quest met een verstelbare kop (lekker voor op de bank met een boek). De WiZ strip is perfect om grotere oppervlakten in je huis mooi te verlichten.

Voor diegenen die prijs belangrijk vinden, maar wel een gemakkelijk in gebruik, goede lichtkwaliteit en bovenal een veilig systeem willen, dan is WiZ wat ons betreft de beste keuze.

De WiZ-collectie is te koop bij onder meer Mediamarkt. Hier kun je reviews van gebruikers bekijken.

In samenwerking met WiZ

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.