Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Vrije Tijd 4 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Alleen buitenspelen? Dit zijn de handigste GPS horloges voor je kind

Op een gegeven moment is het zover, je kind wil en mag voor het eerst alleen buitenspelen. Best een spannend moment voor veel ouders. Want ja, dat loslaten is zo gemakkelijk nog niet. Om de boel toch een beetje in de gaten te kunnen houden kun je jouw kind een GPS horloge omdoen. Zo weet je altijd precies waar hij uithangt.

De een is er eerder klaar voor dan de ander, maar uiteindelijk komt voor ieder kind en iedere ouder dat moment: loslaten. Voor het eerst alleen buitenspelen, of voor het eerst alleen naar school. Het kan dan fijn zijn om je kind toch nog een beetje in de gaten te kunnen houden. Dat kan met een GPS horloge. Wij zetten een paar handige voor je op een rij.

GPS horloges voor je kind

Niet alle GPS horloges zijn hetzelfde, zo kun je met sommige wel bellen en met andere niet. En zo heeft de een wel spelletjes en de ander niet. Kijk dus van te voren goed naar wat je belangrijk vindt, voor je een horloge aanschaft.

1. One2Track

Dit GPS horloge van Nederlandse bodem heeft een volledig Nederlandse app. Het is een eenvoudig systeem zonder al te veel poespas. Via de app kun je tien contacten in het horloge zetten. Je kind kan dan via de touchscreen kiezen wie het wil bellen of wie hij een berichtje wil sturen. Het horloge heeft ook een stappenteller.

one2track
Bron: One2Track

2. Belio

Nog een horloge met een Nederlandse app. Dit GPS horloge is voorzien van een analoge en digitale klokweergave, ideaal voor kinderen. Daarnaast kan je kind met het horloge bellen naar twintig veilige telefoonnummers, die je als ouder  kunt instellen.

belio
Bron: Bol.com

3. Maoo

Dit horloge heeft naast een belfunctie ook een videobelfunctie. Hij is daarnaast waterproof en bevat leuke spelletjes. Ook heeft het horloge een noodknop waarmee binnen drie seconden automatisch drie verschillende (door jou gekozen) noodnummers worden gebeld.

maoo
Bron: Bol.com

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.