Over J/M Ouders

J/M Ouders maakt opvoeden leuker, ontspannender en makkelijker. Liefdevol opvoeden voor een hechte band met je kind staat bij ons centraal. Of het nu gaat om kleuters of pubers, wij relativeren en brengen kennis en inspiratie naar iedere ouder in Nederland. Een mix van (ervaringen)deskundigheid en wetenschap.

We focussen ons op ouders van kinderen van 4 tot 18 jaar. Onze focus is mensgericht en persoonlijk. We inspireren onze lezers met persoonlijke verhalen, maken opvoeden makkelijker met gidsen en how to-verhalen, signaleren trends en brengen nieuwe onderzoeken. Hiervoor werken we met maandthema’s waarbij iedere maand een ander opvoedkundig onderwerp centraal staat. Van voedingskwesties tot pesten en van buiten spelen tot seksuele voorlichting.

Je kunt ons ook bereiken (en volgen uiteraard) via Facebook of Instagram. Aanmelden voor onze wekelijkse nieuwsbrief, doe je hier.

Voor persinformatie en algemene vragen

Heb je persberichten, vragen, feedback, verbeterpunten of ideeën die je graag met de redactie deelt? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. We horen heel graag van je wanneer je een vraag hebt of je verhaal met ons wilt delen.

De redactie

Benieuwd wie er allemaal aan J/M Ouders meewerken? Dat vind je in ons colofon. Iets opsturen per post? Dat kan natuurlijk ook. Vinden we leuk. Onze adresgegevens vind je hieronder.

J/M Ouders is een uitgave van

Mediahuis Nederland B.V.
Postadres: Postbus 376, 1000 EB Amsterdam
Bezoekadres: Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam
Telefoon Sales: 088 824 0234
ING 66.78.39.518
KvK 34283848
btw NL 8185.08.760.B.01

Over de uitgever

J/M Ouders is onderdeel van Mediahuis Nederland. Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, Metro, Famme, NSMBL, WANT, Autovisie, Culy, Manners, Bedrock, Privé, VROUW en regionale dagbladen zoals het Noordhollands Dagblad en de Leeuwarder Courant.

Vacatures

Wil je bij ons stage komen lopen? Vanaf september 2024 hebben we weer plek. De vacature vind je hier. Wil je een open sollicitatie doen voor een freelance redacteursfunctie? Mail dan naar [email protected].

Adverteren

Hier vind je alle info over adverteren op J/M Ouders.

Affiliate links

In sommige artikelen maken we gebruik van affiliate links. Het zijn links naar producten die we aanraden op het gebied van inspiratie, verzorging, opvoeding, etc.

Als er een affiliate link in een artikel staat, betekent dit dat je als lezer via deze link iets koopt op de betreffende website, J/M Ouders een percentage van het aankoopbedrag krijgt.

Disclaimer

Heb jij vragen over jouw gezondheid? We ontvangen op de redactie regelmatig berichten van onze lezeressen met gezondheid gerelateerde vragen. Wij zijn een informatief platform en onze redacteuren hebben geen medische achtergrond.

Hoewel wij schrijven over gezondheidsklachten en aandoeningen (gebaseerd op wetenschappelijke bronnen), kunnen wij geen adviezen geven met betrekking tot de gezondheid van onze lezeressen. Heb jij last van medische klachten? Neem in dat geval contact op met een huisarts.