Wilma Groothuis
Wilma Groothuis Hobby en sport 15 jun 2024
Leestijd: 3 minuten

Het EK begint: de leukste oranje spullen voor jouw kind

Morgen is het zo ver, dan speelt Nederland de eerste wedstrijd van het Europees Kampioenschap 2024. Is jouw kind helemaal gek van voetbal en het Nederlands Elftal en kijkt hij of zij enorm uit naar het EK? Hoe leuk is het dan om je kind blij te maken met toffe oranje spullen? Dat maakt het helemaal af!

J/M Ouders geeft tips voor de leukste oranje spullen voor jouw kind.

Het land kleurt oranje

Je kan er niet meer omheen: de Oranjegekte is weer losgebarsten in ons land. Misschien wist je niet eens dat er überhaupt een EK aankwam of misschien volg je (of jouw kind) de voorbereidingen al een aantal weken nauwkeurig. Hoe dan ook, het land kleurt weer oranje en veel kinderen kijken uit naar de voetbalwedstrijden en de gezelligheid.

Geldt dit ook voor jouw kind? Heeft hij of zij het al een tijdje over verschillende opstellingen, de waarschijnlijke uitslagen en of Nederland wel of niet kampioen wordt? Hoe leuk is het dan om van het EK een klein feestje voor je kind te maken en wat toffe oranje spullen in huis te halen? Wie weet kom je er zelf ook wel door in de Oranjestemming.

Leuke oranje spullen voor je kind

Wil jij jouw kind blij maken dit EK? Denk dan eens aan de volgende oranje spullen:

1. Nederlands Elftal voetbalshirt

Als jouw kind een echte voetballiefhebber is, mag een voetbalshirt van het Nederlands Elftal natuurlijk niet ontbreken. Met dit shirt zit je altijd goed, of kies een shirt met de naam van de favoriete speler van je kind en maak het af door vlaggetjes op de wangen te tekenen.

voetbalshirt
Bron: Bol.com

2. Plaktattoos

Misschien ben je geen fan van echte tatoeages, maar hoe leuk zijn deze plaktattoos voor het EK 2024? Je kind vindt het vast geweldig en het maakt een oranje outfit helemaal af. De tattoos zijn makkelijk te gebruiken en ook niet onbelangrijk: je haalt ze er ook makkelijk weer af.

plak tattoos
Bron: Bol.com

3. Versiering

Misschien is dit niet direct een cadeautje voor je kind, maar wedden dat hij of zij het leuk vindt als het huis of de tuin oranje wordt gekleurd? Koop oranje of rood, wit en blauwe vlaggetjes en ballonnen, versier de woonkamer of de tuin en kom helemaal in de Oranjesfeer.

vlaggetjes
Bron: Bol.com

4. PANNA! Magazine

Is jouw kind een echte voetbalfan en wil hij of zij het liefste alles meekrijgen over zijn favoriete spelers? Dan is dit een perferct cadeau! Het PANNA! Magazine staat bomvol leuke feitjes, achtergrondinformatie en verhalen over het EK 2024 en de spelers van het Nederlands Elftal.

panna magazine
Bron: Bol.com

5. Haarband

Voor dit cadeau moet je wel een beetje achtergrondinformatie hebben. Na de oefenwedstrijden van het Nederlands Elftal kwam de speler Memphis in het nieuws vanwege de haarband die hij droeg. Waarom hij het droeg weten we niet, maar dat het nu een hype is geworden en veel mensen de haarband aanschaffen, weten we wel. Doe mee en schaf hem ook aan.

haarband
Bron: Bol.com

6. Voetbal

Een voetbal van het Nederlands Elftal mag natuurlijk ook niet onbreken in dit lijstje. Als er geen wedstrijd is, dan kan je kind alsnog genieten van zijn of haar favoriete spelletje door zelf aan de slag te gaan. Zo komt je kind ook nog eens buiten, wat dus een win-winsituatie is.

voetbal
Bron: Bol.com

7. Oranje accessoires

Heeft jouw kind al een oranje shirt, maar kan er nog wel meer oranje bij? Koop dan nog één of meer oranje accessoires, zoals een leuke oranje pet, een oranje sjaal of oranje oorbellen. Zo maak je de outfit helemaal af!

pet
Bron: Bol.com

Voetbal, hockey of korfbal? Dit zijn de 7 voordelen van teamsport voor kinderen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.