Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Vrije Tijd 22 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit kijkt je kind: de populairste Nederlandse TikTokkers van dit moment

Uren zit je kind te scrollen op TikTok, waarom? Geen idee. En waar kijkt hij nou eigenlijk naar? Ook geen idee. Tot nu toe dan, want wij zetten de populairste TikTokkers van dit moment voor je op een rij. Kun jij eindelijk ook eens meepraten met je kind.

Wil jij een keer de coole ouder uithangen? Dan hoef je alleen maar even een uurtje op TikTok te scrollen, en je bent weer helemaal op de hoogte van de laatste trends.

Populairste Nederlandse TikTokkers

Maar waar te beginnen? Wij zetten de vijf grootste en populairste Nederlandse TikTokkers voor je op een rij.

1. Scott Hentzepeter (@scottsreality) – 36.300.000

Verreweg de grootste Nederlandse TikTokker die er is. Met inmiddels 36,3 miljoen (!) volgers. Wat je bij Scott kunt zien? Vooral heel veel vijzelen, frituren en bakken. En dan denk je misschien: leuk! Een soort Robèrt van Beckhoven. Eh, nee. Think again. Scott bakt en vijzelt namelijk de meest vreemde dingen. Van een hele tros bananen tot zeep, en zelfs elektronica. Laten we zeggen, je moet het zien om het te geloven.

https://www.tiktok.com/@scottsreality/video/7043759343476444422?is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=7034092921373099525

2. Jeffrey mensen (@green.rabbit) – 18.500.000

Op de tweede plek, Jeffrey mensen oftewel green.rabbit. Met zo’n 18,5 miljoen volgers een goede tweede plek. Jeffrey deelt vooral veel grappige en gekke filmpjes, maar hij plaatst ook veel over gadgets en andere grappige hebbedingen.

@green.rabbit

crickets by Stephanie Garza available on Amazon 🔥 📖 IG @cricketsapp5 @stephaniegarza005 #foryoupage #ad #foryou

♬ SugarCrash! – ElyOtto

3. 433 (@433) – 9.500.000

Weer een heel stukje daarachter, het populaire kanaal van 433. Op Instagram hebben ze een indrukwekkende 45 miljoen volgers. Maar ook op TikTok mogen ze met 9,5 miljoen volgers niet klagen. Alles wat je bij 433 ziet heeft te maken met voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Dat is in ieder geval lekker overzichtelijk.

@433

✨ go little rockstar ✨ @premierliga #433 #football

♬ –

4. Mark Lucas (@markielucas) – 7.900.000

Mark Lucas is overduidelijk blij met zijn looks, en toegegeven, menig tienerdochter (en zoon) zal hierbij wegzwijmelen. Het is niet voor niets dat hij 7,9 miljoen volgers heeft… Op zijn account vind je dan ook vooral korte filmpjes van Mark zelf, inclusief af en toe natuurlijk een dansje.

@markielucas

Hopping on this trend..

♬ Up by Olly murs. – 🫶

5. Favsoundds (@favsoundds) – 7.700.000

Op nummer vijf even iets heel anders. Bij favsoundds vind je namelijk alleen maar liedjes. Dus wil je een beetje up-to-date blijven over de laatste trends op muziekgebied? Dan is dit er eentje om zeker in de gaten te houden…

@favsoundds

♬ when will i see you again – favsoundds

Wat is TikTok? Alles wat je moet weten over deze rage onder kinderen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.