Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Vrije Tijd 26 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

5x spelletjes die helemaal passen bij Halloween

Het is bijna Halloween, een feest dat bij steeds meer gezinnen in Nederland aandacht krijgt. Wil jij ook Halloween vieren, maar heb je geen zin om langs de deuren te gaan? Misschien is een spelletjes avond dan een leuk idee. Wij vertellen je alvast vijf spelletjes die helemaal bij Halloween passen.

Spelletjes bij Halloween

Lichten uit, kaarsjes aan en een paar enge hapjes erbij. En je bent klaar voor een spooky spelletjesavond met het hele gezin. Deze vijf spelletjes mogen bij jouw Halloween zeker niet ontbreken.

1. Spookslot

Voor de volwassenen is dit spel zeker niet onbekend. Iedereen had minstens één klasgenootje op de basisschool, die dit spel thuis had staan. En nu is spookslot terug! Het idee is nog steeds hetzelfde, je moet uit het spookslot zien te ontsnappen en de mechanische vallen zien te ontwijken. Wie blijft er achter en wie komt er levend uit? Een echt griezelspel, perfect voor Halloween! Je koopt het spel hier voor 19,99.

2. Cluedo

Er is een moord gepleegd en er zijn zes verdachten. Wie lukt het om als eerste de moord op te lossen? Als jij als eerste de juiste plek, het juiste wapen en de juiste dader hebt achterhaald, ben je de beste detective en tevens de winnaar van het spel! Een spannend spel helemaal passend bij het Halloween thema. Deze klassieker koop je hier voor 27,99.

https://www.jmouders.nl/netflix-halloween-kinderen/

3. Spookhuis

Wat past er meer bij Halloween dan spoken? Naast het bovengenoemde Spookslot is er ook nog het bordspel Spookhuis. Hier draait het om het jagen op spoken. Ga het spookhuis naar binnen en ontdek welke spoken je tegenkomt. Probeer zo snel mogelijk een spook en een wapen te vangen. Wie de meeste spoken verzamelt is de winnaar! Je koopt het spel hier voor 17,40.

4. Wie heeft het gedaan?

Een dief en sprekende dieren, daarmee kom je wel in de Halloween stemming. Bij dit sprekende spel is het hele kasteel is in rep en roer: de magische ring van de koning is namelijk gestolen. En deze ring beschermt het koninkrijk tegen de boze tovenaar. Nu is het aan jullie om het koninkrijk te redden. Een leuk spel waarbij je moet samenwerken om te winnen. Je koopt het spel hier voor 29,99.

5. Galgje

Geen zin om een nieuw bordspel aan te schaffen? Wat dacht je van een ouderwets potje galgje. Want ja, die galg is best wel griezelig toch? En je hebt er behalve pen en papier helemaal niets voor nodig. En bonustip: als je in de Halloweensfeer wilt blijven ‘Vrezen’ is een goed woord voor galgje!

https://www.jmouders.nl/manieren-samen-kinderen-halloween-vieren/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.