Laurien Bleeker
Laurien Bleeker Ouderschap 11 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Gespot: de vaders van Een Huis Vol hebben het heel gezellig samen (en binnenkort babynieuws?)

Aflevering 8 van Een Huis Vol is alweer voorbij en daar hebben we flink van genoten. Net als de vaders van Een Huis Vol trouwens, want die keken deze aflevering samen met hun gezinnen bij producent SkyhighTV, zo is te zien op Instagram.

Maarten Blom, Lukas Wildeman en Iven Cudogham, die elk op hun eigen manier in totaal 22 (!) kinderen opvoeden, gingen ook nog eens samen op de foto.

Op de foto zien we de vaders van Een Huis Vol, alle drie met een grote lach in de camera kijkend. Het ziet er knus uit en dat blijkt ook uit de tekst van de familie Wildeman bij de post: ‘Hoe leuk en zeer gezellig!!’

Wel of niet ontspullen bij de familie Cudogham?

Bij dezelfde foto op het Instagram-account van de familie Cudogham vertelt vader Iven dat de gezinnen samen naar aflevering 8 van Een Huis Vol gekeken hebben. Hij vertelt ook waar deze over ging:

‘In deze aflevering hebben we de schuur aangepakt. Het was een flinke uitdaging. Want Cynthia en ik staan lijnrecht tegenover elkaar. Ik denk ontruimen en ontspullen. Cynthia denkt daar heel anders over. Zij wilt het liefst spullen bewaren omdat ze er een emotionele band mee heeft. Daar valt natuurlijk ook wat voor te zeggen. Uiteindelijk zijn we er uitgekomen. Maar dat ging niet zonder slag of stoot 🤪’

In de aflevering zien we de familie Cudogham een poging doen tot ontspullen, maar moeder Cynthia bewaart het liefst alles. Van de eerste schoentjes van zoontje Kik tot spullen uit het huis van haar overleden vader tot een paar winterlaarzen dat ze, zo zegt Iven, echt nooit meer aan doet omdat ze verschrikkelijk lelijk zijn.

Misschien toch nog een achtste Cudogham-telg?

Ook komen veel oude baby- en kinderkleren tevoorschijn en dan vertelt vader Iven openhartig dat hij best nog wel een baby zou willen:

“Eerlijk is eerlijk, als ik een baby zie gaan mijn eierstokken alle kanten op, echt serieus. Ik wil het wel, mijn hart zegt ja, maar mijn ratio zegt nee.” Ook voor Cynthia is het hoofdstuk baby’s nog niet afgesloten, blijkt uit een gesprek eerder in de aflevering. Zouden we binnenkort leuk babynieuws kunnen verwachten van de Cudoghams?

Een Huis Vol-families geven inkijkje in huishoudboekje (en bespaartips): ‘Verwarming uit’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.