Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 20 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Waarom jij een verwenpakket verdient met kerst (en je oppas ook)

Moeders houden het hele jaar door alle ballen in de lucht. Ze zijn niet alleen verzorger en opvoeder, maar ook entertainer en politieagent. Zulke superhelden moet je koesteren en wij weten hoe: bedenk nu alvast iets leuks voor rondom kerst. 

Gewoon eens vertellen hoe goed die ene moeder het doet, doe jij dat weleens? Een complimentje of een lief kaartje is altijd leuk om te geven en vooral om te krijgen. Nog leuker is het om die ene speciale moeder een keer extra te verwennen. Helemaal aan het einde van het jaar als de kerst nadert, want dan is het topdrukte voor moeders.

Kerst: wellness onder de boom

Onze cadeautip: een kerstpakket met verwenproducten. De laatste jaren zien we met kerst steeds meer pakketten onder de boom met thema’s als zen, relax, wellness et cetera. Perfect dus voor die ene superheldin in jouw omgeving, zoals je eigen moeder, zus, beste vriendin, medewerkers, de juf of de oppas. Kies bijvoorbeeld een kerstpakket met allerlei heerlijke Rituals-producten. Of ga voor allerlei fijns voor in bad/onder de douche van Kneipp. En een pakket met de lekkerste wijnen van Nederland, hoe klinkt dat?

Bij Kerstpakkettenplaza.nl kun je ook zelf een pakket samenstellen door de producten uit te kiezen. Je vindt hier namelijk het grootste aanbod aan cadeaupakketten in Nederland en België. Dan kun je verwenproducten combineren met (luxe) hapjes en drankjes. Of kies voor het klassieke kerstpakket, want dat is nog altijd populair. Wie vindt het nu niet leuk om met kerst zo’n doos vol lekkere verrassingen uit te pakken?!

Goed doel steunen

Het fijne aan zo’n cadeau is dat je het online bestelt en je vervolgens alleen maar hoeft te wachten tot het vlak voor kerst thuis wordt bezorgd bij de moeder die jij wilt verrassen. En laten we eerlijk zijn, dat is als je zelf moeder bent ideaal; je hebt immers genoeg te doen. Je kunt het overigens zo goedkoop en duur maken als je zelf wilt, want de pakketten gaan van 5 tot 150 euro.

Ook fijn: je steunt meteen een heel goed doel. Per verkocht pakket doneert Kerspakkettenplaza.nl 1 euro aan de stichting Make-A-Wish Nederland. Zo help je kinderen met ernstige en soms levensbedreigende ziekten hun grote wens te vervullen. Want als er grotere superhelden bestaan dan moeders zijn het die kinderen wel.

In samenwerking met kerstpakkettenplaza.nl

Ieder weekend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je weekend goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.