Wilma Groothuis
Wilma Groothuis Vrije Tijd 3 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Nu in de bioscoop: Ghostbusters: Frozen Empire! Win nu kaartjes

De nieuwe Ghostbusters draait al een week in de bioscoop. Heb jij hem nog niet gezien met je kind? Dan hebben wij goed nieuws: wij mogen maar liefst vijf keer twee kaarten weggeven voor Ghostbusters: Frozen Empire, met daarbij een light en bottle inbegrepen.

Heb jij wel zin in een gezellig uitje met je kind? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen met de winactie.

Ghostbusters: Frozen Empire

In Ghostbusters: Frozen Empire komt de welbekende familie Spengler terug op de plek waar het allemaal begon: de brandweerkazerne in New York. Hier is door de oorspronkelijke Ghostbusters in het geheim een onderzoekslab ingericht, met als doel om spoken nog beter te kunnen vangen. Als er een kwaadaardige kracht vrijkomt bij het ontdekken van een oud voorwerp, moeten de oude en nieuwe Ghostbusters samenwerken om zo hun stad te beschermen. Ook moeten ze de wereld behoeden voor een tweede ijstijd.

Ghostbusters: Frozen Empire
Bron: Ghostbusters: Frozen Empire

Winactie

Ghostbusters: Frozen Empire draait sinds woensdag 28 maart in de bioscoop. J/M Ouders mag vijf keer twee kaarten weggeven, met light en bottle daarbij inbegrepen. Wil jij meedoen? Volg ons dan nu op Instagram en reageer onder de post dat je mee wil doen met de winactie. Deelnemen kan tot en met woensdag 10 april.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.