Wilma Groothuis
Wilma Groothuis Vrije Tijd 13 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Volgende week in de bios: Kung Fu Panda 4! Win nu kaartjes

De vierde film van de populaire reeks Kung Fu Panda draait bijna in de bioscoop. En wij hebben goed nieuws: wij mogen maar liefst vijf keer twee kaarten weggeven voor Kung Fu Panda 4, met daarbij een lunch box en tote bag inbegrepen.

Heb jij wel zin in een gezellig uitje met je kind? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen met de winactie.

Kung Fu Panda 4

Na drie grote avonturen waarin Po, de Drakenkrijger, de grootste schurken van de wereld verslaat met zijn uitzonderlijke moed en krankzinnige vechtkunsten, wacht hem een nieuwe roeping. Dit keer eentje die veel rustiger is, hij is namelijk tot spiritueel leider verkozen van de Vredesvallei. Helaas brengt dat wel een aantal problemen met zich mee.

Kung Fu Panda 4
Bron: Kung Fu Panda 4

Zo heeft Po net zo veel verstand van spiritueel leiderschap als van diëten. En daarnaast moet hij op korte termijn een nieuwe Drakenkrijger zoeken en trainen voordat hij zijn nieuwe positie mag innemen. En dat is helaas nog niet alles, zo duikt de kwaadaardige, machtige superschurk de Kameleon ook nog eens op. Dat is een kleine hagedis die alle vormen van alle wezens kan aannemen, zowel groot als klein.

Winactie

Kung Fu Panda 4 draait vanaf woensdag 20 maart in de bioscoop. J/M Ouders mag vijf keer twee kaarten weggeven, met een lunch box en tote bag daarbij inbegrepen. Wil jij meedoen? Volg ons dan nu op Instagram en reageer onder de post dat je mee wil doen met de winactie. Deelnemen kan tot en met woensdag 20 maart.

100x de leukste moeder-dochter uitjes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.