Laura Saija
Laura Saija Eropuit 12 okt 2023
Leestijd: 1 minuut

Winactie: Paw Patrol The Mighty Movie

Vanaf 12 oktober is de nieuwe Paw Patrol film te zien in de bioscoop. En goed nieuws, wij mogen maar liefst vijf keer twee bioscoopkaarten weggeven, vijf keer een Paw Patrol kaleidoscoop en vijf keer een echte Paw Patrol waterfles.

Paw Patrol: The Mighty Movie

Wanneer een mysterieuze meteoriet crasht in Avonturenstad, worden de PAW Patrol-pups overladen met superkrachten, waardoor ze transformeren tot “De Megapups!” Voor Skye, het kleinste lid van het team, is deze onverwachte gave een langgekoesterde droom die eindelijk uitkomt. Echter, het verhaal neemt een duistere wending wanneer de aartsvijand van de pups, burgemeester Humdinger, ontsnapt uit de gevangenis en samen met een gestoorde geleerde samenspant om de superkrachten van de pups te stelen.

Met het lot van Avonturenstad op het spel, moeten de Megapups alles op alles zetten om de boosaardige schurken te stoppen voordat het te laat is. In deze strijd zal Skye ontdekken dat zelfs de kleinste pup een immense impact kan hebben. Luister naar de vertrouwde stemmen van Julia Tan als Liberty en Monica Geuze als Delores.

Winactie

J/M Ouders mag vijf keer twee bioscoopkaarten weggeven, vijf keer een kaleidoscoop en vijf keer een echte waterfles.

Wil jij meedoen? Volg ons dan nu op Instagram en reageer onder de post dat je mee wil doen met de winactie. Deelnemen kan tot en met 18 oktober.

Dit zijn de leukste uitjes voor kinderen tijdens deze herfstvakantie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.