Meike van Zandvoort
Meike van Zandvoort Vrije Tijd 17 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Win 4x premièretickets voor de film Berend Botje: het mysterie van het ei

Ken jij het bekende kinderliedje Berend Botje ook nog helemaal uit je hoofd? Dan is deze winactie echt wat voor jou. JM Ouders verloot namelijk 1 x 4 premièretickets voor de film Berend Botje: het mysterie van het ei bij Pathé Arena in Amsterdam.

De winnaar krijgt toegang tot de feestelijke première van Berend Botje: het mysterie van het ei op zondagmiddag 26 september. Samen met de rest van de cast loop je voorafgaand aan de film over de rode loper. Wie weet spot jij Thomas Acda, Klaas van Kruistum, rapper Pjotr, Doris Zuijderland of Celina en Zomayra wel! Daarna is het tijd om de film te kijken, met natuurlijk een hapje en drankje erbij.  

berend botje het mysterie van het ei, film
Vader Botje (Klaas van Kruistum) en de moeder van Teus (Carlijn van Ramshorst).

Over de film

De film draait vanaf woensdag 29 september in de Nederlandse bioscopen. En wist je dat dit de allereerste bioscoopfilm over Berend Botje; een stoer meisje met een levendige fantasie, is? Ze is de jongste uit de schippersfamilie Botje, die verder bestaat uit vader Botje en opa Botje. Samen beleven de Botjes zó’n gekke en bijzondere avonturen, dat niemand gelooft dat ze echt zijn gebeurt. Maar Berend weet wel beter. Ook als ze samen met een vriendje een uitzonderlijk vogelei vindt, waardoor heel de stad meteen in rep en roer is.

Iedereen roept van alles, maar Botje is ervan overtuigd dat het om een bijzonder ei gaat, dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken, want voor Berend is niets onmogelijk.

Bekijk hier de trailer:

Kans maken op tickets voor Berend Botje?

Het belangrijkste is dat je beschikbaar bent op 26 september. De filmpremière vindt plaats om 11:30 uur in Amsterdam. Meedoen kan tot en met 22 september, 12.00 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht. De prijs is niet in te wisselen voor contanten of reguliere bioscooptickets.

Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan en ze worden na deze actie gewist):

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.