Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Vrije Tijd 2 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

10x onder de 10 euro: de leukste schoencadeautjes voor jongens

Binnenkort is Sinterklaas alweer in het land. De kinderen kunnen niet wachten en zetten het liefst zo vaak mogelijk hun schoen, maar wat doe je erin? Wij hebben de tien leukste schoencadeautjes onder vijf euro voor je op een rij gezet.

Omdat november en december twee gigantisch drukke maanden zijn, haal jij het liefst alvast zo snel mogelijk schoencadeautjes in huis. Hier doe je inspiratie op voor jouw zoon.

Schoencadeautjes onder vijf euro voor jongens

Heb jij een jongen op de basisschool? Dan zit er bij deze cadeautips voor Sinterklaas ongetwijfeld een paar dingen tussen die hij leuk vindt om te krijgen.

1. Pokémonkaarten

Pokémon is nog steeds onverminderd populair. Van games en filmpjes tot het sparen van de kaarten. Heb jij zo’n kleine Ash thuis? Scoor dan snel een pakje kaarten voor maar €5,95.

pokemon-kaaarten-schoencadeautjes-jongens-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Bol.com

2. Vergrootglas

Detective spelen, beestjes bestuderen. Een vergrootglas kun je voor veel dingen gebruiken. Een leuks schoencadeautje voor onderzoekende jongens. Je stopt hem in de schoen voor slechts €5,40.

vergrootglas-schoencadeautjes-jongens-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Bol.com

3. Kleurboek

Houdt jouw ventje ook zo van kleuren? Dan zal hij zeker blij worden van dit stoere kleurboek van de Gorgels. In dit boek kan jouw zoon kleur geven aan de beroemde figuurtjes van Jochem Myjer. En dat voor maar €6,99.

kleurboek-schoencadeautjes-jongens-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Bol.com

4. Hot Wheels

De Hot Wheels worden ook wel de Ferrari’s onder de speelgoedauto’s genoemd. Een mooi cadeau voor jouw mannetje dus. Je vult de garage van je zoon al aan voor maar €5,49 per drie auto’s.

hot-wheels-schoencadeautjes-jongens-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Bol.com

5. Dobbelspel

Met dit leuke dobbelspel krijg je jouw kind vast even weg achter zijn beeldscherm. Bovendien heb je zo even gezellig wat quality time samen tijdens die donkere dagen rond Sinterklaas. Je koopt deze versie van Yathzee al voor €8,-.

yathzee-kaarten-schoencadeautjes-jongens-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Bol.com

6. Knikkeren

Weet jouw zoon nog wat knikkeren is? Daag hem uit voor een potje, binnen of buiten, met dit handige verplaatsbare knikkerpotje. Inclusief knikkers! Wie zal er winnen? Je haalt dit schoencadeautje al in huis voor maar €5,90.

knikkerpotje-schoencadeautjes-jongens-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Bol.com

7. Scheetkussen

Een gouwe ouwe die nooit gaat vervelen, het scheetkussen. Voor ondeugende jongens die wel van een grapje houden is dit cadeautje zeker geschikt. Met een prijs van €4,45 is dit een perfect schoencadeautje.

kleurboek-schoencadeautjes-jongens-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Intertoys

8. Voetbal

Eentje voor alle kleine Messi’s. Deze lichte voetbal neem je gemakkelijk mee zodat ze zich nooit hoeven te vervelen. Je scoort de bal al voor maar €5,79.

voetbal-schoencadeautjes-jongens-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Bol.com

9. Plaktattoo’s

Plaktattoo’s zijn helemaal terug van weggeweest. Deze dino plaatjes voor kleine archeologen in spé zijn weer eens wat anders dan die insecten van de Albert Heijn. Je shopt twee vellen van deze stoere plaatjes al voor €5,99.

plaktattoos-schoencadeautjes-jongens-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Bol.com

10. Moppenboek

Heb jij een kleine komediant in huis? Dan maak je hem vast blij met dit leuke moppenboek. In dit boek vind je de leukste moppen en raadsels uit Kidsweek en je koopt hem voor €5,50.

moppenboek-schoencadeautjes-jongens-onder-5-euro-jmouders.nl
Bron: Bol.com

5 moeders vertellen hoeveel geld zij uitgeven aan Sinterklaascadeaus

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zondagochtend het beste van J/M Ouders in je mailbox 👪

Start je zondag goed met de mooiste verhalen van J/M Ouders.