18 grappige uitspraken van kinderen over jouw geslachtsdelen

Kinderen nemen nou eenmaal geen blad voor de mond en kunnen er van álles uitfloepen op de meest ongepaste momenten. En wat dacht je als die uitspraken dan ook nog eens over de geslachtsdelen van jou of je partner gaan?

Het liefst zou je dan in rook willen opgaan of de grote verdwijntruc doen…

1. Borsten als hoopjes deeg 

“De eerste keer dat ik samen met mijn dochter douchte, om haar te leren hoe ze zich moet douchen keek ik op een gegeven moment naar beneden… Ze lachte en ik vroeg: 'Wat is er?' Waarop ze reageerde: 'Mammie, je borsten zien eruit als grote hoopjes deeg met pepperoni er bovenop'. We hebben zó hard gelachen!”

2. Een vachtje

“Mijn dochter (8) wilde graag weten wanneer zij een 'vachtje' zou krijgen, ik ging helemaal stuk!”

3. Géén lange borsten

“Mijn dochter (4) vertelde me: 'Mam, wanneer ik oud en rimpelig wordt wil ik geen lange borsten. Ik wil mijn korte borsten houden.'”

4. Een man denkt met z'n…

“Mijn 4-jarige zoon stond in de douche toen hij ineens riep: 'Mam! Ik heb m'n hersenen gevonden!', terwijl hij in z'n ballen kneep…”

5. In shock

“Mijn man was aan het douchen, maar onze dochter moest nodig plassen. Ik zei dat ze gewoon naar binnen kon gaan. Toen ze klaar was rukte ze het douchegordijn open om papa iets te vertellen. Hij gilde en trok het douchegordijn weer dicht. Toen ze terug kwam uit de badkamer keek ze me heel serieus aan en zei: 'Mam, ik heb papa's piemel gezien. Hij was echt enorm!' De rest van de dag maakte ze er haar missie van om dit feit met iedereen te delen. OMG…”

6. Harige billen

“We vierden mijn opa z'n tachtigste verjaardag. Mijn oom en tante praatten met mijn 6-jarige dochter over het kale hoofd van haar oom en van opa. Waarop mijn dochter trots verkondigde: 'Nou, mijn moeder heeft haar op haar billen!'”

7. Baard

“Ik paste op de dochter van een vriendin en ze vertelde me dat haar moeders' vagina een baard heeft!”

8. Raar kleurtje

“Nadat mijn zoon z'n vader (met getinte huid) had zien douchen, vroeg hij waarom papa 'poep op z'n piemel had'. Uh…”

9. Een staart?

“Mijn zoon liep de badkamer binnen toen z'n vader een bad nam. 'Wat heb je daar papa, een staart?', was zijn prangende vraag.”

10. In z'n broek gepoept

“Mijn man zorgde er altijd voor dat onze dochter hem niet naakt zag. Toen ze een jaar of vier was liep ze onze slaapkamer in, terwijl hij zich omkleedde. Hij stond in z'n boxershort toen ze gillend naar me toe kwam rennen: 'Mam, papa heeft in z'n broek gepoept! Hij heeft poep in z'n broek! Heel veel!' Dit verhaal werd uiteraard herhaald tegen iedereen die we die week zagen…”

11. Borstvoeding

“Op de bowlingbaan gaf mijn 6-jarige dochter me een knuffel en schreeuwde: 'Toen ik nog een baby was zoog ik aan jouw borsten hè?' Ik schaamde me kapot!”

12. Een banaan?

“De eerste keer dat mijn oudste dochter mijn man in z'n ondergoed zag, vroeg ze: 'Papa, wat zit er in je zak? Een banaan? Mag ik hem opeten?'”

13. Voor de sier

“Toen mijn baby was geboren gaf ik borstvoeding waar haar oudere zusjes bij waren. Toen ik ze vroeg waar borsten voor waren zei er één: 'Voor de sier?'…”

14. Tja

“Op een openbaar toilet – natuurlijk – vroeg mijn zoon: 'Mama, waarom plas je uit je kont?'”

15. Olifantenneus

“Mijn dochter ving een keer een glimp op van haar vader die snel naakt van de badkamer naar de slaapkamer dacht te glippen en riep: 'Olifantenneus! Een olifantenneus!'”

16. Karma

“Mijn zoon (4) kon maar niet van z'n piemel afblijven, dus zei ik hem dat als hij daar niet mee ophield, hij eraf zou vallen. Toen hij een keer bij mij de wc binnenliep lachte hij zich rot: 'Haha, je hebt te veel aan je piemel gezeten, hij is eraf gevallen!' Eigen schuld, dikke bult?”

17. Klaarwakker

“Onze kinderen kwamen 's ochtends bij ons in bed rollen. En ja, we weten allemaal hoe mannen, ehm, wakker worden. Mijn dochter kon het niet laten om hem erop te wijzen dat z'n 'piemel al wakker was'.”

18. Leg dat maar eens uit

“Mijn 4-jarige dochter keek toe hoe haar vader stond te plassen: 'Papa, je plast uit je vinger!'”

Bron: Popsugar

Reageer op artikel:
18 grappige uitspraken van kinderen over jouw geslachtsdelen
Sluiten